Kesäeväitä

Tulevaan kesään kuuluu (toivottavasti) aurinkoa ja lämpöäkin, mutta aivan varmasti paljon ulkoilua meidän pienen taaperon kanssa. Hän rakastaa retkeilyä meidän omassa pienessä metsikössä, ja on ahkera pyöräilijä (ja äiti aika hyvä lykkäämään pyörää, vaikka itse sanonkin).

Ylärivin Ciraf-eväsrasiat ja Barbapapa-rasia Prisma.
Disney Cars-setti Lekmer, Ciraf-juomapullo Prisma.
Kuvat lainattu verkkokauppojen sivuilta.

Kotosalla kun nyt olemme sairastelleet (myös koko pääsiäisen), innostuin googlettamaan erilaisia retkituotteita. Vaihtoehtoja löytyi älyttömästi, yksivärisistä retroihin. Kokosin tähän muutamia itselleni ideaksi, vaikka karsinkin tästä hintavat vaihtoehdot pois. Toisaalta olisi kiva ostaa sellaiset, joita voisi käyttää useamman vuoden, esimerkiki nuo Cars-tuotteet eivät välttämättä parin vuoden päästä kiinnosta. Silloin näyttää tulevan vastaan hinta, en malta toisaalta maksaa monia kymmeniä euroja kivoista eväsrasioista.

Pöllö-termospullo Lekmer, värilliset Prismasta.
Kuvat lainattu verkkokauppojen sivuilta.

Ehkä päädynkin ostamaan muutaman tavallisen pakastusrasian, joihin voisi taiteilla jonkin koristeen. Toiveena olisi sellainen eväsrasia, joka on helppo avata, mutta pysyy hyvin kiinni. Rasian pitäisi olla helposti pestävä, eikä liian suuri. Toisaalta liian pienikin rasia on taas huono. Ja mukin pitäisi pysyä kunnolla kiinni, mutta juomisen pitäisi sujua helposti. Ja tuo termospullo.. No onhan ne somia :)

Kommentit

  1. Retket on niin pop, takapiha usein se paras kohde muksuilla. Ei se matka vaan ne hyvät eväät. Haastoin sut kuvaamaan arkea blogissani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eväät meidät tiellä pitää :) Kiitos haasteesta, nyt menossa omalla fb-sivulla :)

      Poista

Lähetä kommentti