Toukokuussa juhlitaan


Toukokuussa työkiireet yhdistyvät moneen juhlaan. Ihana kummityttömme täyttää jo neljä vuotta! Ikävä kyllä tällä kertaa joudumme jättämään juhlat väliin, mutta tällainen kortti matkaa pienelle sankarille. Leimakuva on Little Darlings -merkkinen, tilasin Dekorette-kaupasta ensimmäisen kerran. Paperit tulivat samassa paketissa, ne ovat American Craftsin Story Time-lehtiöstä. Ihanan söpöjä yksin, ja suorastaan vastustamattomia yhdessä :) Koristeena muutama nappi, valmis kukkanen ja numero on tarra.


En ole kovin innostunut kasvattamaan itse taimia. Etupihalle kaipaan kuitenkin jotain kesäkukkaa, ja viime vuonna kun istutin tuoksuherneet suoraan ulos, eivät ne ehtineet kasvaa koko kesänä. Niinpä nyt liotin vuorokauden kovia siemeniä, ja istutin ne vessapaperirulliin. Hyvin näyttävät kasvavan, ja kun ne voi viedä ulos, koko komeuden voi pahveineen päivineen istuttaa ruukkuun. Kuulostaa kätevältä, toivottavasti toimii :)

Kommentit

 1. Kortti-ihanuus ja leimakuvakin just sopiva nelivuotiaalle:-))
  Itse en ole koskaan ollut taimien kasvattaja. Kerran ostin kesäksi leijonankitoja...ja kuinkas ollakaan seuraavana vuonna kukkapenkki oli niitä täysi kun olivat siementäneet itsekseen. Minusta leijonankita kuten myös hajuherne ovat niin kauniita :-))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No luulen, että tuo kuva sopii kohderyhmälle :) Olen kyllä tosi huono myös mitään esikasvattelemaan... Tuolla odottelee muutama pussi gladioluksia, ei vieläkään kasvamassa... Joudun varmaan lyödä ne suoraan maahan :)

   Poista

Lähetä kommentti