Joulun pienet paketit

Tänä jouluna lahjojen hankinta ja paketointi on ollut suhteellisen helppoa. Miehen perheen kanssa päätettiin, että muistamme vain lapsia, ja heille olen jo toimittanut pehmeät paketit pukkia varten. Omalle perheellenikin tänä vuonna lahjat löytyivät suhteellisen helposti.
 

Itsetehdyille lahjoille ei meinaa löytyä aikaa, ja niinpä päiväkodin tädit saivat tänään tällaiset pienet kynttiläsetit kiitokseksi kuluneesta syksystä. Clas Ohlsonilta ostin kaksi neljän kynttilän pakkausta näitä ihania joulukynttilöitä. Paketin pohjalle laitoin tulitikkurasian, jonka olin päällystänyt yksinkertaisesti joulupaperilla. Lisänä muutama makeinen, ja pakettikorttina massasta askarreltu tähti. Pieni paketti, mutta toivottavasti sellainen, jolle on käyttöä. Isoja tulitikkurasioita saa muuten Lidlistä kaksi kappaletta hintaan 1,60.

 

Sinooperista ostin tällaisia isoja puuhelmiä, kun olivat 40 prosentin alennuksessa, ja niistä "askartelin" pannunalusia. Helppoa kuin mikä, nauhaan vain pujottelin ja solmu perään. Mutta aika soma tuli, vai mitä? :) Näitä saattaa muutama sujahtaa perinteisen kukka- tai glögituliaisen sijaan pussiin jouluna. Pannunalusen seurana maitopurkkiin valetut komeat kynttilänjalat... Ei turhaa hienostella täällä tässä joulusomistuksessa ainakaan.

Oikein ihanaa viikonloppua sinulle!

Kommentit

  1. Oi mitä ihanuuksia! Ihana lahjapaketti.. kyllä kerhotädit ovat mielissään. Tuo pannunalusidea mitä loistavin ja määkin tahon tommoset betonipömpelit kynttillöille :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Kiitos! Taidanpa ottaa aktiiviseen sanavarastoon tuon betonipömpelit, sitähän ne juuri ovat :)

      Poista

Lähetä kommentti