Glögi & lusikka


Näin joulun alla blogit vilisevät ihania tunnelmakuvia joulusta. Tässäpä siis oma panokseni, sillä oli pakko ottaa kuva näistä lusikkakekseistä. Ostin piirakkataikinan, leikkasin lusikan muotoon ja sitten vain uuniin. Helppoa, ja mielestäni hauskan näköistä. Tällä kertaa näiden kanssa tarjosin valmista raputahnaa, mutta juustot ovat seuraavana kokeilulistalla. Ja sopivat hyvin glögin kanssa tarjottavaksi, mielestäni nimittäin glögi on usein niin makeaa, että kaipaan jotain suolaista sen seuraksi.

Ja nyt taidankin mennä lämmittämään uuden lasillisen glögiä :)
 Ihanaa joulunodotusta, vielä muutama päivä jännitystä jäljellä!

Kommentit

 1. Tulin vastavierailulle ja kiitos samoin blogisi vaikuttaa tosi kivalta :) Ompa hauska idea nämä lusikat :) Hienoja kortteja oot tehnyt! Mä en varmaan ikinä ehtisi lähettää noihin korttihaasteihin korttejani ajallaan, kun aina tulee jotain muuttujia :D Hyvää Joulun odotusta!

  VastaaPoista
 2. Wau, en tiedä miten blogiisi eksyin, mutta IHANAA kun eksyin...
  Kaikkea ihanaa olet kuvannut ja näm'ä lusikkakeksit ihan HUIPPUJUTTU!!
  Saako matkia, ja jos saa, niin mikä taikina pysyi noin hyvin koossa ja on siis suolainen?
  Oikein ihanaa alkanutta ja kekseliästä uutta vuotta.... tulen vieraisille toistenkin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Lusikkakeksejä on joskus aina vilahdellut ainakin ruokalehdissä, kannattaa kyllä kokeilla. Muistaakseni Sunnuntain piirakkataikina oli se, jota itse käytin. Kun ei kaulinnut liian ohueksi, ihan hyvin onnistui. Ruistaikinasta täytyy ehkä kokeilla seuraavaksi, sitä kun näin myös pakastealtaassa :)

   Poista

Lähetä kommentti