keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Joulunpunaista

Ulkona vesikeli vetää kyllä mielen taas vähemmän jouluiseen suuntaan. Mieltä ei yhtään piristänyt, kun tajusin, ettei blogissani käy aiempaa enemmän väkeä, vaan lähinnä ulkomaalaiset "hyökkäyssivustot" vääristävät kävijätilastoja. Ja minä jo ajattelin, että täällä ramppaa väkeä ihan ruuhkaksi asti :)


Siispä tähän ankeaan tunnelmaan sopi, että luulin myöhästyneeni P*skiksen tämänkertaisesta joulubingostakin. Kortti ja kuvat valmiina, mutta julkaisu ontuu. Ilo oli siis suuri, kun tajusinkin vain lukeneeni ohjeistuksen huonosti, tällä kertaa aikaa olikin kaksi viikkoa osallistua haasteeseen.

Siispä, tadaa, tässä tämä mainio tuotokseni rivillä punainen -tähti -pukki. Paperit Magnolian parin vuoden takaisia joulupapereita, leimakuva edelleen jos oikein muistan Crafty Individuals. Todella simppeli kortti, koristeeksi leikkasin masking teipillä korisellusta paperista kolme tähteä, jotka kohotin tarrapaloilla ja päälle vähän Stickles-kimalletta. Leikkasin tähtileikkurilla tekstipaperiin tuollaisen aukonkin. Koristeena (no yllätys) nyöriä ja ihan pikkuisen teippiä. Aika reipas kortti tuli tästä.

Siis jos jotain ikävää, niin olipa hauskaa ehtiä 
myös mukaan tähän haasteeseen!

6 kommenttia: