Korttisirkuksen haasteeseen #9

Toisin kuin monilla muilla kortteilijoilla ja askartelijoilla, ei minulla ole mitään kiirettä joulukorttien teon kanssa. Tämä tosin johtuu siitä, että häpeilemättä istutin lapsen keinutuoliin liitutaulun kera, ja lähetin kuvat Ifolorille. Lisäsin korttiraakileisiin vielä valmiin tekstinkin, joten olen ainoastaan kirjoittanut osoitteet ja liimannut tarrapostimerkit. Helppoa ja ah, niin huoletonta.


Mutta tarvitaan sitä toki muutama käsintehty korttikin, ja nyt tein sellaisia kummilapsille. Tämän kortin paperit jo parin vuoden takaista Magnoliaa, leimasin muistaakseni Crafty Individuals (?). Koristeena nyöriä, mistelinoksia ja helmitarroja. Papereiden reunoja vähän ressailin ja värjäsin musteella. Tällä kortilla mukana siis tämänkertaisessa Korttisirkuksen haasteessa :

Ihanaa joulukuuta sinulle! Täällä on saatu lunta ja pakkastakin, ihanan jouluista tunnelmaa! Tosin nyt sataa vettä, saapa nähdä millainen sää on parin päivän päästä.

Kommentit

 1. Söpöset koristeet nuo mistellinoksat ja kauniit sävyt koko kortissa :)

  Ymmärrän hyvin huokaisusi joulukorttien suhteen - itselläni ei ole tehtävänä kuin 40 korttia, ja eilen sentään jo leimailin niihin osia... Miksiköhän omaksi joulukorttiperinteekseni on muodostunut tehdä kortit ihan viimetingassa :)))

  VastaaPoista
 2. :) Kiitos!
  Haltiakummi, juuri tuosta viime tinkaan jättämisestä johtuen siirryin ainakin nyt lapsen ollessa pieni näihin valokuvakortteihin. Olen kyllä vähän ajatellut, että voisihan sitten ottaa kuvaa minusta ja miehestä, kun V ei enää kuviin suostu :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kun osallistuit Korttisirkuksen haasteeseen!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti