maanantai 9. syyskuuta 2013

Sienestystä


Syksyn tuntua on ilmassa aamuin illoin, vaikka ihania, aurinkoisia päiviä onkin riittänyt. Kävin itsekin vähän taas pihahommissa, viimeisiä istutuksia tälle vuodelle. Taitaa olla viimeisetkin, sen verran inhottaa kaivella hirvikärpäsiä sen jälkeen tukasta.

Nyt on taas ehtinyt vähän askarrellakin kaiken ajatustyön lisäksi ja ehdin mukaan tämänkertaiseen P*skikseenkin, jossa tällä kertaa oli luonnos mallina.  Tämä Magnolian sienipaperi on kyllä odotellut hyvän aikaa kortiksi pääsyä, vaikka siihen kovasti ihastuin, kun sen näin. Jotain syksyistä teki mieli väsäillä, ja valmiina oli keltaiseksi väritelty leimakuva. Muut paperit sekalaisesta silppulaatikosta, vähän tuputtelin gessoa maskin läpi. On muuten mullakin siis kaksi ensimmäistä maskiani :) Koristeena vähän kapeaa teippiä ja nyöriä. Kameran unohdin rapujuhlien tohinassa viikonloppuna juhlapaikalle, joten vanhalla pokkarilla kuvailin.

Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle!

7 kommenttia:

 1. Hieno kortti! Sienet sopii todella hyvin kortin taustalle - ihanan syksyistä :)

  VastaaPoista
 2. Todella ihana kortti.
  Eilen kävin kurkkimassa sienitilannetta metsässä, mutta on liian kuivaa. Pieni ripaus vettä ei tekisi yhtään huonoa.

  VastaaPoista
 3. Kiitos :) Minä en kyllä tunnista mitään sieniä metsässä, syksyisin aina haaveilen taitavasta sienestyskaverista. Ehkä vielä joskus :)

  VastaaPoista
 4. Kauniita syksyn sävyjä kortissasi! Tuo sienipaperi on kyllä ihanaa.

  VastaaPoista