Syksyn rapujuhlat

Jo usean vuoden ajan olemme juhlineet vanhempieni syntymäpäiviä rapujuhlien merkeissä. Tänä vuonna nyt syyskuun alussa pääsimme taas nauttimaan ihanasta päivästä, ympäröivästä kukkaloistosta ja tottakai ihanista herkuista, joita äitini oli meille loihtinut.


Vanhempani patiolle rakennettiin lasitettu osa, ja tällä kertaa meitä ympäröi äitini upea puutarha syysloistossaan. Omaa pihaa on vähän aina tämän ihastelun jälkeen tympeä katsella, mutta ehkä sitten muutaman vuoden päästä meilläkin on näin upeaa :) Siskoni kanssa katoimme pöytää, ja oli pakko lisäillä vähän noita auenneita pionien siemenkotia, olivat meilestäni niin ihanan näköisiä.


Söimme muutamassa erässä, ja välillä pienemmät juhlijat lähtivät yöpuulle yhteisen riemukkaan kylpyhetken jälkeen. Siskoni teki ihanan drinkin Pimm's-likööristä. Alkuruoaksi ihana leipä ja kylmäsavustettua lohta. Söimme välissä myös vitello tonnattoa, mutta kuvat eivät olleet järin onnistuneita. Sitten pääasiaan, rapuihin, joita saimme taas ehkä vuoden tarpeeksi syödä :) Jälkkärinä niin ihanaa omenahyvettä ja äitini tekemää vaniljajäätelöä.

Oli kyllä mahat täynnä näiden herkkujen jälkeen. Maukas, ihana perinne! :)

Oikein ihanaa loppuviikkoa sinulle!

Kommentit