Kankaiset kurpitsat

Olemme kohta asuneet tässä talossamme kaksi vuotta, ja moni tavara on ollut ilman selkeää paikkaa. Vieläkin uupuu esimerkiksi kirjahylly, ja V:n huoneeseen pitäisi ostaa kalusteita. Mutta nyt loppukesästä olen päässyt (omasta mielestäni ainakin) hyvään organisointivireeseen. Vaatehuone on nyt käyty läpi, sinne ei pystynyt astumaan ollenkaan. Vielä viimeiset korit puuttuvat, sitten se on valmis. Samalla kun olen järjestellyt, olen yrittänyt miettiä kodin ongelmakohtia. Niitä, joihin tavarat kasaantuvat. Yksi sellainen on olohuoneen vitriinin päällinen.


Tyhjensin tason, ja siirsin työhuoneesta tuon ihanan lasimaljan siihen päälle. Lasimalja on tupaantuliaislahja ihanalta siskolta. Työhuoneessa pidin siellä nyörejä, mutta nyt halusin jotain syksyistä lisätä olohuoneeseen. Amerikkalaisia organisointiblogeja selaillessa ( ja niitä on muuten paljon :) ) törmäsin tällaiseen kivaan ja helppoon kangaskurpitsaan. Kankaanpala, vanua ja narua. Helppoa kuin heinänteko. Tosin eivät varmaan ole kovin kestäviä, mutta ihan kivan näköisiä mielestäni.

Ja tuo "silmälääkärintaulu" on ollut pitkään hankintalistalla. Olen ihastellut niin julistetta kuin tauluakin, mutta hinta on tuntunut kovalta. Ajattelin värkätä jo itse tuollaisen alusta asti, mutta sitten ruokakaupassa näin tämän peltisen kuuden euron hintaan. Ja pakkohan se oli kotiuttaa. 

Joten tällaista on olohuoneessa tällä hetkellä esillä. Ja kyllä, tasolla majailee vieläkin paljon muutakin. Ehkä saamme tässä kuussa jo ne kirjahyllytkin...

Aurinkoisia syyspäiviä sinulle!

Kommentit