Pilvenhattaraa ei näy...


.. sen sijaan taivas on lähes koko ajan harmaan pilvimassan peitossa. Kyrönjoen vartta kun äsken ajettiin kotiin, on monin paikoin tie toisella puolella jokea jo veden alla. Saa nähdä, pääseekö aamulla töihin tuttua reittiä :)

Iloisempia pilviä on sen sijaan tässä kortissa, jolla osallistun (kerrankin ajoissa) P*skikseen, kortissa piti siis olla pilviä. Omani tuputtelin Mementon musteilla käyttäen apuna hienoja post it-lapusta leikkaamiani pilvisabluunoita. Mutta toimii, aika hyvin ainakin.

Koristeena vähän tussireunuksia (olisi voinut ehkä ommella... ), teippejä ja pikkulentsikka, joka kiskoo suuren suurta onnittelukylttiä. Napit odottelevat vielä lopullista sijoituspaikkaa, tai sitten keksin jotain muuta koristetta korttin. Tällä erää kuitenkin se on ylläolevan näköinen.

Toivottavasti sinulla on ollut mukava viikonloppu, täällä on saatu nauttia hyvästä seurasta ja ruoasta. Nyt jaksaa muutaman päivän, ennen lyhyttä syyslomaa.

Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!

Kommentit

 1. Kiva tausta ja toin lentsikka on magee!

  VastaaPoista
 2. Kiva tausta ja toin lentsikka on magee!

  VastaaPoista
 3. Upeasti tehty taivas, lennokas kortti :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos ihanista kommenteista. Teen itse todella vähän taustoja, joten se on aina vähän sellaista arpapeliä kun hommaan ryhdyn :)

  VastaaPoista
 5. Tosi raikas kortti, suorastaan ilmava. =) Tausta toimii hyvin ja teipit tekevät kivan säväyksen, kone on tosi hieno.

  Kiitos kommenteistasi! Meillä alkoi tosiaan loma eilen, juhlin sitä nukkumalla kahden tunnin päiväunet. =) Aika rankka on syksy ollut, mutta kirkastumaan päin.

  Iloa ja valoa koko teidän perheelle!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti