Tekstipapereita taustalla

P*skiksessa piti tällä kertaa tehdä kortti väreinä musta ja keltainen, sekä yksi omavalintainen väri. Olisin halunnut kokeilla seuraksi pinkkiä, mutta askarteluvarastosta ei löytynyt oikein mitään sopivaa, joten päädyin sitten loogisesti valitsemaan kolmanneksi väriksi valkoisen. Tällä ylemmällä kortilla osallistun siis tämänkertaiseen haasteeseen.

October Afternoonin tekstipaperin reunat kävin läpi Mementon musteilla, ja leimasin Papermanian Portobello Road-setin leimoilla. Koristeena mustaa satiininauhaa, mustavalkoista nyöriä, valkoista masking tapea ja keltaisia napppeja.

Tämä toinen tekstikortti on pyörinyt pöydällä jo pitkään. Nyt lisäsin siihen tuon lintulehtihärpäkän ja vihreät napit. Ihan mukava ja pirteä kortti siitä tuli.

Tänään tämä lomalainen on saanut nukkua seitsemään asti, melkoista arkiluksusta tässä huushollissa. Päivän kruunaa käynti Seinäjoella, pääsen täydentämään askarteluvarastoja ja käväisen Herkku-messuilla. Mukavaa lomapuuhaa siis tiedossa :)

Oikein ihanaa viikonloppua sinulle,
 ja mukavaa, että kävit täällä blogissani!

Kommentit

 1. Kiva kun olit löytänyt blogiini ja nyt minäkin tänne! :) Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 2. Upeita korttia, hienoa värien käyttöä :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana p*skishaastekortti,
  asettelu on onnistunut täydellisesti ja upeasti olet osannut annetut väritkin käyttää:)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kivoista viesteistä. Näitä Papermanian leimoja himoitsin kovasti, mutta niin kuin monen asian kanssa, en oikein keksi, kuinka niitä käyttäisin... Näin yhden kivan idean, täytyy katsoa, jos osaisin sen toteuttaa :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti