tiistai 16. lokakuuta 2012

Myrkyllistä menoa

Perjantaina ennen Herkku-messuilla käyntiä piipahdin Taitopuoti Paperinauhassa, ja kaiken ainoastaan tarpeellisen :) jälkeen mukaan tarttui kaksi arkkia Echo Parkin papereita. Ja juuri sopivasti Lauran korttihaasteessa oli aiheena Halloween, joten siitä se sitten lähti. 


Kortissa siis pääosassa nuo ihanan myrkylliset paperit. Koristeena kokeilin monenmoista minulle uutta juttua. Leikkasin paperista ympyrän, liimasin sen pahviarkille ja päälle laitoin reilusti Glossy Accentia, lopuksi pujotin "kolikon" metalliketjuun. Harsoa värittelin mustalla ProMarkerilla, samoin heteet värittelin mustallaja oranssilla. Idean näin hiljattain jossain blogissa, en nyt ikävä kyllä muista missä. Kurpitsan taitelin näillä Anskin kukkaohjeilla, kiitos vain kivoista vinkeistä! Lisäksi koristeena vähän teippiä ja muutama nyöriommel.

Niin ja kylläpä siellä Herkku-messuillakin oli kaikkea ihanaa. Mukaan lähti juustoa, leipää, suklaata, pähkinöitä ja löysin jopa savustettua paprikajauhetta, olen sitä etsinyt monesta paikasta. Oli mukavaa nähdä sukulaisia, taitava serkku oli mukana menossa monella tapaa. Mukavat olivat nuo uudet messut, vaikka jäimmekin kaipaamaan sitä herkutteluosastoa. Olisi ollut mukava päästä maistelemaan uusia ruokia, ja nauttimaan oikein herkuista kahviossa, nyt oli tarjolla kinkkusämpylää. Mutta kivaa oli piipahtaa Seinäjoella!

Ja mukavaa, että sinä piipahdit täällä blogissani!

11 kommenttia:

 1. Upea! Tuo mallihan käy ihan loistavasti kurpitsaksi, wautsi!!

  VastaaPoista
 2. Hieno, luova kortti, kunnon Halloween-tunnelma!

  VastaaPoista
 3. Hienoa Halloween-tunnelmaa....ja tuo "kurpitsa" on tosi upea kans ;-DD

  VastaaPoista
 4. Todella upea kokonaisuus. Ihanat värit.

  VastaaPoista
 5. Onpa hieno kortti ja tuo kurpitsa on kyllä mahtava!!

  VastaaPoista
 6. Mahtava kortti! Tosi upea halloween toteutus!

  VastaaPoista
 7. WAU!! Upean hyytävä kortti! :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos kovasti ihanista kommenteista :)

  VastaaPoista

Kurkistus puutarhaan kesäkuun alussa

Talon päädyllä on melko yllättäen ehkä aurinkoisin kukkapenkeistäni, tässä riittää sekä valoa että tuulensuojaa kasveille. Nämä pitkätkin...