sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Tyttövauvalle kortti ja jotain ihan muuta

Helatorstaina pääsimme katsomaan viikon ikäistä vauvaa. Miehen sisko sai ihanan prinsessan reilu viikko sitten. Ja kylläpäs vain olikin soma vauva, olimme molemmat aivan myytyjä!


Onnittelukortiksi veimme prinsessalle tällaisen helistinkortin. Väreiksi valitsin kirkkaan pinkin ja kullan, ristiäiskortti voi sitten olla hempeämpi... Kalvon alla samettihilettä ja Flower Softia, koristeena helmitarroja ja muutama kukka. Taustapaperi oli niin kaunis, etten halunnut sitä peittää.


Mietin jo ennen pienen prinsessan syntymistä, että haluamme viedä jotain vähän erilaista vauvalahjaksi. Niinpä mieleeni tuli vaippakakun ohje, jota olen ihastellut. Tilasimme kakkuun Sophie-kirahvin, joka on purulelu, ja lisäsin koristeeksi muutaman sukista tehdyn ruusun. Nauhojen väreiksi valitsin kortin sävyihin sopivat värit. Tästä ensimmäisestä tekemästäni kakusta tuli vähän vino, mutta täytyy harjoitella vielä... :) Noin 30 vaippaa meni tähän kakkuun. Alusta oli niin pieni, ettei pohjalle mahtunut enää vaippoja.

2 kommenttia:

  1. Kiva kuulla, että ohjeesta on ollut jollekkin hyötyä! Kivan kakun oletkin tehnyt! Ja toi kortti on kans tosi nätti!

    VastaaPoista
  2. WAU!!! Upea kortti!! Ihanat värit!!
    Vaippakakkukin näyttää tosi kauniilta!! =)

    VastaaPoista

Kurkistus puutarhaan kesäkuun alussa

Talon päädyllä on melko yllättäen ehkä aurinkoisin kukkapenkeistäni, tässä riittää sekä valoa että tuulensuojaa kasveille. Nämä pitkätkin...