perjantai 21. toukokuuta 2010

Pirteä ruukkukasvi

Tällä kertaa P*skarteluhaasteessa oli Paulan tekemä luonnos, ja tällainen kortti sitten itselleni tuli. Kiitos kivasta luonnoksesta! Ajattelin, että tämä voisi lähteä tuttavalle, joka on pian jäämässä eläkkeelle.


Tätä Whiff of Joyn leimasinta ihailin muiden blogeissa, ja varmasti puoli vuotta sitten jo tilasin sen vihdoin itselleni. Nyt vasta päätyi leimakuva korttiin asti... Saa nähdä, tilasin Whiff of Joyn nettikaupasta muutaman leimasimen ja metalliriipuksia, saa nähdä koska nuo leimat päätyvät korteiksi...

Tämä kuva kuitenkin väritetty ProMarkereilla, kuvasta tuli mielestäni mukavan pirteä. Kortissa joukko sekalaisia koristeita. Jostain syystä tuo teksti näyttää kovin heilahtaneelta, ei kyllä luonnossa sitä ole.

Kiva, kun kävit täällä blogissani!


4 kommenttia:

 1. onpas ihanan pirtsakka ja tykkään hurjasti nuista rosoisista reunoista.

  VastaaPoista
 2. Kaunis leimakuva ja hienosti väritetty. Taustapaperin repaleet korostavat hyvin leimakuvan selkeyttä. Kamera joskus tarkentaa kummallisesti, olisiko siinä syy tekkstin outouteen? Ei se kylllä haitta kortin kauneutta :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kaunis kortti!! Aivan ihana!!! =)

  VastaaPoista
 4. Tosi nätti kortti. Ihana leimakuva ja kauniisti väritetty. Kaikki paperit sopii kuin nenä päähän.

  VastaaPoista

Kurkistus puutarhaan kesäkuun alussa

Talon päädyllä on melko yllättäen ehkä aurinkoisin kukkapenkeistäni, tässä riittää sekä valoa että tuulensuojaa kasveille. Nämä pitkätkin...