Kortti äitienpäiväksi

Tällä kertaa P*skarteluhaasteessa oli taas aika pelata bingoa, ja valitsin omaksi rivikseni violetin, kimalluksen ja ruudut.


Tämän ihanan Gorjuss Girl-leimasimen ostin jokin aika sitten Taitopuodista, ja pääsi nyt ensimmäistä kertaa kortiksi asti. Kuva väritetty ProMarkereilla, joita minulla nyt on muutamia tämänkin sävyisenä. Paperit on ostettu joskus Tiimarista, ja ovat aika arkisen oloisia. Pujottelin papereista tuollaisen "nauhan" ja reunat sävytin kaikista papereista musteella. Koristeena ääriviivatarroja, nauhaa, pari kukkaa ja kimalletta. Tuon leimakuvan olisi voinut kyllä laittaa suoraan, mutta toisella kertaa sitten! :)

Aurinkoista viikonloppua ja kiva kun kävit täällä blogissani!


Kommentit

 1. Ihanasti olet pujotellut.Minusta paprut ovat todella kauniit, hienosti sopivat tähän.Hieno kortti kerrassaan:))

  VastaaPoista
 2. Kaunis kortti, raikas ja selkeä kokonaisuus! Tykkään :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis kortti. Ja taustapapereista on arkisuus kaukana, ovat ihanat ja tuo pujottelu saa aikaan kivan, eläväisen pinnan.

  VastaaPoista
 4. Hieno värivalinta! =) Kivasti olet toteuttanut taustan, ruudut ja raidat antavat mukavaa ryhtiä ja vastapainoa ruusujen pyöreydelle. Toivottavasti häävalmistelut sujuvat hyvin! Vielä kolmen viikon työrutistus ja sitten on se huoli ohi. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 5. Todella hauska tuo pujoteltu tausta! Ja ihana yksityiskohta nuo komiat punaiset kukat - tosi näyttävä kortti!

  VastaaPoista
 6. Pujoteltu punos tuo eloa muuten lähes yksiväriseen taustaan. Hyvä idea! Samoin nuo nauhan lenkit kuvan alta piristävät.

  VastaaPoista
 7. Tosi ihana kortti!! Kaunis tuo tausta!!! =)

  VastaaPoista
 8. Upea tausta ja hieno kokonaisuus :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti