torstai 6. toukokuuta 2010

Mihin tiikeri raidoistaan...

Kuivakakut. Jo nimi on mielestäni mielenkiintoinen, kuivakakku. Ei kuulosta kovin houkuttelevalta. Tiedä johtuuko nimestä vai onnettomista kokkaustaidoista, kuivakakut ovat kautta aikojen olleet epäonnistuneita. Mutta tänään! Ehkä saan kiittää tästä onnistuneesta kakusta joululahjaksi saamani yleiskonetta, enkä suinkaan omia taitojani :)

Joka tapauksessa ajattelin ilahduttaa teitäkin tällä mestariluomuksellani. Yhteishyvän uudessa Ruokamaailma-ohjelehtisessä oli perinteisen tiikerikakun ohjetta uudistettu, ja tein siis sitruuna-lakritsitiikerikakkua.


Tein kakun muuten ohjeen mukaan, mutta käytin valmista turkinpippurirouhetta. Yllättävän miedosti tuo tumma raita lopulta maistui, ehkä täytyy kokeilla lisätä määrää...

Leipomisesta ja kuivakakuista innostunut


1 kommenttia:

  1. Herkulliselta siivu näyttää:) Siis taas tuo lehti on jäänyt vilkaisematta...höh:(

    VastaaPoista