perjantai 17. kesäkuuta 2016

Värikästä kettuilua


Aikamoinen väriyhdistelmä on tällä kertaa P*skiksessa tällä kertaa: punainen - oranssi - keltainen. Mutta kun käteen sattui tämä Some Odd Girlin ihana kettuleimasin, oli kortin kasailu yllättävän helppoa. Yksinkertaista, mutta värikästä tällä kertaa :) Tuo teipille leimaaminen ei vain Mementolla oikein onnistunut, tuli todella suttuista jälkeä. Mitä mustetta te käytätte washiteipille leimaamiseen?

Mukavaa viikonloppua sinulle!

11 kommenttia:

 1. Onpa ihana kokonaisuus! Tykkään noista teippien asetteluista:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tuo teippailu ja kaikki näennäinen huolimattomuus on tosi vaikeaa, yritän sitä kovasti harjoitella :D

   Poista
 2. Enpä ole leimeillut washiteipille, mutta koska se hylkii vesiliukoisia väriaineita niin varmaan jokin veteen liukenematon voisi sopia. Siis stazon, archival tai Versafine. Stazon käy mihin vain, vaikka muoville (mutta ei lähde eimastakaan ilman liuotinta), Archival on liukkailla pinnoilla hyvä, mutta huokoisilla joskus leviää... ja Versafine puolestaan toimii huokoisemmilla pinnoilla, mutta kuivuu huonosti liukkailla (esim akryylimaalilla). Ja minä kun joskus ihmettelin miksi pitäisi olla useita mustia musteita :) suloinen kettu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä, kokeilinkin jo vähän kaikkia. Stazon tuntui toimivan parhaiten :)

   Poista
 3. Kiva kortti! Itse en osaa askarrella..

  VastaaPoista
 4. Hyväntuulinen kortti :)
  Leimaisin washiteipille Stazon-musteella.

  VastaaPoista
 5. Vautsi mikä kettukortti, aivan ihana....itsellä kun ei ole kortteiluun mitään kettuun viittaavaa, onneksi sentään kankaissa niin voi tyydyttää mielihalun :-)

  VastaaPoista