Uuden vuoden kortti ystävälle


Hyvin ehdin osallistua P*skarteluhaasteeseen, vielä monta tuntia jäljellä ennen haasteen sulkeutumista :D Tällä kertaa korttia varten oli mallina luonnos, johon lisäilin sitten kaikkea ihanaa ja kimaltavaa. Eli mukana haasteessa tällä kortilla, jossa väreinä pinkkiä, kultaa ja valkoista sekä ripaus mustaa.


Embossasin tuon Magnolian lasileimakuvan kultaisella jauheella, ja siitä tuli kyllä aika kivan näköinen. Minä ostin vasta loppusyksystä kuumailmapuhaltimen, ja nyt harjoittelen sen käyttöä... Ei mitään edelläkävijän hommia täällä suunnalla siis! :D Koristeena kultaista lankaa ja timanttitarroja sekä kultaisia paljetteja. Sillä kyllähän loppuvuoden kunniaksi voi vähän olla kimallusta. Tai paljon, kuten tässä kortissa.

Kommentit

 1. Muistan, että itse mietin kauan sen puhaltimen hankkimista ja pärjäilin ilman... omani hajosi juuri ennen joulua, enkä kauan kärvistellyt ilman kun oli pakko hankkia uusi! Tosin embossaus onnistui leivänpaahtimenkin päällä ihan hyvin :) Ihana kimaltava kortti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua, osaan kuvitella kyllä itseni leivänpaahtimen kanssa värkkäämässä... :D Onneksi ostin ensin kuumailmapuhaltimen, olisin varmasti kokeillut tuota keinoa myös jos olisin tiennyt :D

   Poista
 2. Aivan ihana glamourinhohtoinen kortti. Wau

  VastaaPoista
 3. Upea kortti! Mukavaa vuodenvaihdetta sinne :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana uuden vuoden kortti embossauksineen:-) On tuo kuumailmapuhallin vaan tosi tarpeellinen, en tulisi enää ilman sitä toimeen.
  Oikein mukavaa alkavaa uutta vuotta ja ahkeruutta korttirintamalla :-D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti