maanantai 22. joulukuuta 2014

Harmaan eri sävyjä

Jei, lomaa jäljellä monen monta päivää (no ei nyt älyttömästi, mutta pitää vähän fiilistellä) ja pitkästä aikaa ehdin / jaksoin askarrella, ja vielä ehdin mukaan P*skikseenkin! Hyvä minä ja joululoma! :) Joulukortithan täällä askartelupäämajassa on tilattu lapsen kuvista, ja pakettikortitkin pääosin oli valmiita. Joskus olisin tätä stressannut, mutta en enää. Ei kaikkea tarvi jaksaa, aika hyvä huomio, eikös? 


No, tällä kertaa P*skiksessa oli värihaaste, värit löytyvät haasteen sivulta ja tässä oma versioni.  Leimasin ekaa kertaa käytössä, syksyllä alelaarista bongattu Gorjuss -leima. Toivottavasti värit kortissa ovat sopivat, joskus koneelta on vaikea nähdä sävyjä. Bonuksena tässä kortissa onkin sitten kaikki nämä harmaan eri sävyt. Jos tämä olisi muotiblogi, olisin varmasti mukana juuri tässä hetkessä, mutta askartelun maailmassa en ole asiasta ihan niin varma. Kaikki harmaat olivat vain sopivasti eri sävyisiä, ja kuvassa erottuu värisävyt vielä enemmän. Mutta pitkästä aikaa mukana ollaan haasteessa!

Täällä on joulusiivot (suurinpiirtein) tehty, ja koska joulunpäivät vietämme vanhempiemme luona, ei kotosalla erityisesti joulua valmistella. Kuusi pitäisi vielä löytää, ja vaahtokarkkeja metsästetään tänään, mutta muuten taitaa olla valmista. Tai no olohuoneeseen voisi ommella jouluverhot. Ehkä ompelen ne ensi jouluksi :)

8 kommenttia:

 1. Voi mahdoton kun söpö kortti <3 Täällä vielä edessä se stressaavin vaihe, eli jouluruokien
  haku. Auto on lämpiämässä, joten ei auta kun startata kunhan saa aamukahvit juotua! :-D
  Ihanaa maanantaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Toivottavasti teidän reissu sujui hyvin :)

   Poista
 2. Tosi kivan näköinen kortti. Pidän tuosta rusetista kovin ja vielä kun se on hauskalla paikalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa, kun tuo rusetti taas minua ärsyttää tässä kortissa :D

   Poista