Eteisen kohennusta

Joulukuu on kuukausista aina yksi kiireisimmistä, vaikka joka puolella samalla toitotetaan, että pitäisi ottaa rauhallisemmin ja rentoutua. Hankala yhdistelmä, kun työn puolesta on uskomattoman paljon hommaa, lapsen syntymäpäivät vaativat järjestelyä ja kotia pitäisi laittaa joulukuntoon.

No, työt on nyt hoidettu kunnialla päätökseen,  syntymäpäivät takana ja loppu flunssan nujertamasta energiasta käytetään joulun valmisteluun, ihan rennolla otteella. Tänään lähdemme ruokaostoksille pojan kanssa, reissun kohokohta on parkkihalliin ajo :) Vähän leivontaa, siivousta ja sitten pääsemme nauttimaan vanhempieni luo yhteisestä ateriasta. Tosin osa seurueesta sairastaa (meitä enemmän), joten katsotaan, pääsemmekö kaikki paikalle...

Lyhyesti siis, kun loppuvuosi on ihan hurjaa hässäkkää, on hyvä idea ruveta uudistamaan eteistä, eikös vain? :) Meidän eteinen on todella vähällä käytöllä, koska itse kuljemme toisen sisäänkäynnin kautta. Eteisessä (tai tuulikaapissa) on myös sähkökaappi, jonka ympärille on rakennettu oma pieni "huone". Kaipasin tilaan säilytystä vieraiden takeille ja vähän jotain omaa, meidän näköistä juttua. Niinpä maalasin ensin seinät, alkuperäinen maali oli ihan maalarin valkoinen. Valitsin Tikkurilan värikartasta sävyn Liitu, ja olen väriin kyllä tyytyväinen. Sähkökaapin oven maalasin varastossa olleella liitutaulumaalilla.

Naulakoksi kuorin oksan ja mies kiinnitteli sen kattoon. Henkareiksi olisin halunnut Hayn valkoiset henkarit, mutta niitä ei ollut missään juuri saatavilla. Ja ihan kivat ovat nämä mustatkin :) Tuo valkoinen maljakko ja oksat ovat koristeita meidän häistä, vähän vielä kaipaavat fiksausta.Vastakkaisella seinällä on kenkälipasto, jonka päälle väkersin jouluksi vielä oksatähden. Lipaston päällä on peili, jonka melkein vaihdoin vähemmän romanttiseen, pyöreään malliin. Mutta kun pienen budjetin uudistuksesta oli kyse, niin vanha peili sai kelvata :) Nurkkaan väkertelin kuitenkin säkkikankaasta tähdet, joihin liimailin vähän paljetteja. Uutta eteisessä henkareiden lisäksi on tämä punainen tähtimatto, jonka tilasin Hobby Hallista ihan jouluksi. Kuvaus oli kyllä vähän haasteellista, mutta kait näistä jonkin ajatuksen meidän uudistuneesta eteisestä saa.

Nyt eteinen on jotenkin oman näköinen, ehkä vielä vähän jotain jouluista voisi lisäillä :) Vielä muutama päivä, ja sitten onkin jo joulu! 

P.S. Bloggerin tekstieditointi kyllä temppuilee, en saa tasattua tekstiä millään :/

Kommentit

  1. Hieno, hieno :) Kivasti oot ehtiny puuhastella kaiken hässäkän keskellä! Lämmintä joulunaikaa sulle ja koko perheellesi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Krista :) Joskus voin ajankohdan valita paremmin, mutta on teilläkin aherrettu :) Kiitos, hyvää joulua myös teille!

      Poista

Lähetä kommentti