lauantai 4. lokakuuta 2014

Poikavauvalle


Viikko sitten maailmaan syntyi kolmas siskonpoikani, ja hänelle tein tällaisen kortin. Luonnos oli P*skiksen viime viikon haasteessa, mutta en ehtinyt julkaista kuvaa kortista ajoissa :) Tässä kuitenkin kortti harmaan sävyissä. Alimmaiseen paperiin levitin vähän gessoa, muuten papereille ei ole tehty mitään, valmiin kortin päälle vähän vain roiskittu keltaista maalia. Leimakuva on uusi Bildmålarna, ja väritetty ProMarkereilla. Tilasin muutaman leimasimen Taitopuoti Paperinauhasta, kun oli leimasimista alennus. Olisin halunnut samalla tilata kokeeksi gelatos-värejä, mutta niitä ei tunnu löytyvän oikein mistään nyt. Taitaa olla aika haluttua tavaraa :) Mistähän niitä voisi löytyä? Vinkkejä otetaan mieluusti vastaan.

Oikein hyvää lokakuista viikonloppua sinulle! 
Täällä on edessä kirpparipöydän tyhjäystä, 
pihahommia ja sisälläkin tuo pyykkivuori kutsuisi :)

4 kommenttia:

 1. Paljon on sun blogissa tapahtunut viime käynnin jälkeen :) Ihanaa, kun sulla on täällä paljo kaikkee erilaista puuhastelua. Mua kiehtois niin taas täräyttää askarteluhuone uuteen kukoistukseen, mutta kuopuksen pelikonsoli on samas huonees, niin joudan vielä odotella hetken... (Konsolia kun ei voi pojan huoneeseen laittaa, muuten lemmikki pätkii kaikki piuhat :/) Kivaa syksyä sulle ja askaresintoa!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kiitos, ja kiva kun oot laittanu blogia kans pystyyn. Intoa sinullekin syksyyn!

   Poista
 2. Heippa!
  Onko mullakin jo poikavauva?! Mulla on kolme siskonpoikaa, sulla pitäis olla vaan kaks! :) Vai pitäiskö mun tietää jotain? Riina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, mitä näitä nyt on 2-3 :) varmaan piti kirjoittaa lapsi, mutta mitä tässä virheitä selittelemään :) Huomaa varsinkin nää puhelimella kirjotetut jutut, en tiedä miksi tulee paljon yhdyssanavirheitä. Puhelimen vika:)

   Poista