lauantai 11. lokakuuta 2014

Lumiukon kuuma juoma


Aivan aluksi on onniteltava itseäni, sillä sain tehtyä valmiin (no melkein) kortin, ja ehdin vielä postata kuvankin viikon aikana :) Siis, tällä kortilla mukana tämän viikon P*skarteluhaasteessa. Haasteena oli inspiroitua kuvasta, ja korttiin tarttui sekä sävyjä ja tuo kuuma juoma. Kuvassa on teekuppi, ja olen nyt kärsinyt suurista sisäisistä ristiriidoista tämän kuvan kanssa. Olen nimittäin vakuuttunut, että tällä lumiukolla on kupissa kaakaota, mutta mistä sen voi tietää? :) Suuret on ongelmat tänä päivänä täällä suunnalla. Tekstiä tähän en osannut laittaa, täytyy tuumailla tuota joulutoivotusleimasimen hankintaa vielä.  Mutta nyt täytyy lähteä pyörähtämään pikkupäällikön kanssa ulkona, sateisessa syyssäässä.

Mukavaa lokakuun viikonloppua sinulle!

4 kommenttia:

 1. Kivasti kortissas osuu värit yhteen :) Huvittavaa, että lumiukko aikoo jotain kuumaa juoda, vai viekö kenties naapurille? Mun mielestä sielä kupissa on glögiä! Glögikausi on nimittäin startattu tänään meilläki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa, glögi ei tullut jostain syystä mieleenkään. Meillä on vielä kausi avaamatta, täytyypä katsoa, jos syysloman kunniaksi ensi viikonloppuna jo päästäisiin siihen tunnelmaan :)

   Poista
 2. Ihana kortti ja kiva asettelu :)

  VastaaPoista