lauantai 15. maaliskuuta 2014

Täydellisen korin metsästys


Olisi varmasti joskus helpompaa, jos ei keksisi kaikenlaista ja saisi erilaisia päähänpinttymiä. Mutta koska näin onnellisesti ei ole, täällä sormet syyhyten selaillaan jo kesäkuvia ja siemenluetteloita. Talven päähänpinttymät saivat melko onnellisen lopun, kun tänä viikonloppuna piipahdimme Ikeassa ja viikko sitten sain vihdoin ja viimein haaveilemani korin lastenhuoneeseen. Luit oikein, aivan täydellisen korin. Huokaus, pienet (ja hieman omituiset) on joskus tämän rouvan toiveet.

Koukut H&M home, nipsut Klemmarikellari, kori Peroba, työkalutaulu Clas Ohlson

Viime kesänä keksin, että pojan huoneeseen haluan työkalutaulun seinälle. Idea muhi pitkään, ja kun vastaan käveli tämä harmaa yksilö, piti se heti kotiuttaa. Mutta tuo kori. Oikeanlaista ei löytynyt millään, mutta tiesin, että Perobasta se löytyisi. Ja nyt se on kotona. Ja ihan täydellinen. Tosin tuo kyltti piti siirtää pitkälle sivulle, ei ole niin pitkällä tuo kori. Työkalutaulu on metallia, eli myös magneeteilla voi sitten leikkiä. Hylly tämän päällä on hirmuisessa kaaoksessa, jonka kesyttämiseen tarvittiin tätä Ikean matkaakin. Huoneesta lisää siis (toivottavasti) lähiaikoina. Mutta nyt takaisin suunnittelemaan kukkapenkkejä :)

2 kommenttia:

  1. Älyttömän kiva tuo kori.. ja idea tuosta työkaluseinästä on huippu!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Nyt vaan pitäisi keksiä, mikä on tarpeeksi ihanaa tuohon koriin. Pikkuautot varmasti, kun huoneen asukilta kysytään.

      Poista

Kurkistus puutarhaan kesäkuun alussa

Talon päädyllä on melko yllättäen ehkä aurinkoisin kukkapenkeistäni, tässä riittää sekä valoa että tuulensuojaa kasveille. Nämä pitkätkin...