Toivotus & muistutus


Tai muistutus ja toivotus, ihan kuinka vain. Jos et siis ole vielä osallistunut uskomattomaan arvontaani, kannattaa käydä se tekemässä täällä. Palkinnot ovat päätä huimaavia, mainetta ei ehkä tästä arvontaan osallistumisesta juurikaan heru :)

Mutta sitten se tärkein. Kiitos, kun olet käynyt täällä blogissani vierailulla, ja ehkä jopa jättänyt kommentin. Kommentteja on ihana lukea, ja ehkäpä uuden vuoden lupaukseni voisi ollakin muistaa jättää viesti myös omista vierailuistani teidän blogeissanne. Kiirettä on helppo syyttää, mutta sellaista se on.

Jos tuntuu, että tänään uuden vuoden juhliin pitäisi keksiä vielä tarjottavaa, tässä oiva ja ennen kaikkea todella nopeatekoinen vinkki: Chilipopcornit & valkosuklaapopcornit.

Tehtiin V:n kanssa kattilallinen popcornia. Pikkumiehelle oma satsi lautaselle jemmaan iltaa varten, ja loput jaettiin kahteen osaan. Toiseen osaan kaadettiin sulatettua voita, jossa mukana tabascoa, paprikajauhetta, suolaa ja sokeria. Toinen popcornannos sai päälleen sulatettua valkosuklaata, ja pikkuruisia tähtikoristeita. Helppoa, ja hyvää :)

Näillä mennään tänä iltana. Palaan varmasti omiin askarteluajatuksiinkin kuluneen vuoden osalta ja tulevaa vuotta silmällä pitäen vielä tällä viikolla.

 Oikein ihanaa uuden vuoden aattoa sinulle, 
ja onnea uudelle alkavalle vuodelle!

Kommentit