Valkoista & arvonnan voittaja

Suuret kiitokset teille kaikille, jotka osallistuitte arvontaan :) Voittajaksi tällä kertaa valikoitui Ansku, onnea sinulle! Laitan sinulle spostia samantien, niin saan palkinnon matkaan. Ja kiitos, monta todella ihanaa kommenttia oli arvontaviesteissä, niitä oli kiva lukea!

Sitten siihen toiseen aiheeseen, eli kortteiluun :) Valkoinen / kerma oli tällä kertaa Korttisirkuksen haasteena. Olipa kyllä hankalaa, toivottavasti tämä korttini täyttää nämä vaativat kriteerit :) Luonnonvalkoiselle korttipohjalle levittelin gessoa, ja sitten maskin läpi taputtelin vielä samalla aineella kuvioita. Kun pohja oli kuivunut, sivelin Brilliant White -mustetta, näkyy kiiltävän aika hyvin tässäkin kuvassa. 


Maalasin chipboard koristeet valkoisella maalilla, ja päälle laitoin krakleerauslakkaa. Lisäksi kortissa kupinalunen, harsoa, lumihiutaleita ja noita ihania, mattapintaisia "timantteja". Niihin olen jostain syystä aivan valtavan ihastunut :)


Nyt täytyy palata vähän tekemään tarkempia suunnitelmia tälle vuodelle. Tarkoituksena on tarttua härkää sarvista, ja saada tämä huushollikin kuntoon, pientä puuhailua unohtamatta :)

Oikein hyvää uutta vuotta sinulle!

Kommentit

 1. Voi juku,minäkö voitin!!!Ihan mahtavaa!!En löytänyt sähköpostiosoitettasi mistään,mutta tässä minun:ansku.teuho@gmail.com.Laitatko minulle päin viestiä,niin saat osoitetietoni paluupostissa..
  Tekemäsi kortti on ihan mahtava ja valkoinen sopii todella hyvin vauvakorttiinkin.Taidanpa itsekin kokeilla joskus..
  Onnellista ja kaikin puolin ihanaa alkanutta vuotta sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Eilen laitoin paketin postiin, askarteluiloa :)

   Poista
 2. Upea aloitus sinullakin tälle vuodelle. Tästä se vuosi taas pyörähtää kortteilun merkeissä käyntiin.
  Hyvää alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
 3. ha'haa, nyt sitten mennään eikä meinata! http://oranssitalo.blogspot.fi/2014/01/hopinaa-haasteen-muodossa.html

  VastaaPoista
 4. Tosi upea kortti ja kaikkea kivaa olet tuohon keksinyt. Hurmaat ovatkin nuo mattapintaiset timantit tai puolihelmet mitä nyt sit onkin.
  Oikein mukavaa alkanutta uutta vuotta myös sinulle ;-D

  VastaaPoista
 5. Kiva kun lähdit Korttisirkuksen haasteeseen mukaan:)

  VastaaPoista
 6. Rauhallisen kaunis ja herkkä kortti pikkuiselle :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti