Ja taas jatketaan

Hmm... neljän viikon sisustushaaste on täällä venynyt kyllä neljään kuukauteen. Katsotaan, tuleeko tästä valmista, vaikka vähän sivuraiteilla tässä mennäänkin. Tällä kertaa aiheena siis matto. Itse virkattu sellainen. On kyllä komia, vaikka itte sanonki :)
Matonkude ja ohje Kauhavan Kangasaitan, mummolareissulla hankittuja. Kun pääsi alkuun, matto valmistui nopsaan. Itsellä kude loppui hieman aikaisin, ja matosta tuli sitten vähän pienempi, mutta ihan passeli tuonne meidän työhuoneeseen kesäksi.


Ja tulipa puheeksi äitini kanssa, että äidinäitikin on aikanaan virkannut mattoja. Molemmat mummani ovat kyllä kutoneet mattoja, mutta näköjään siis myös virkanneet. Ja sellainen ihana, mummolamaisen kirjava pyöreä matto voisi olla aika jännä.

Kun aikaa löytyy, tätä teen varmasti lisääkin. Olen ihastellut ihania virkattuja mattoja monissa blogeissa, ja varmasti ainakin meidän makkariin tällainen pyöreä tulee. Mallia ja väriä täytyy vähän vielä miettiä, ja uusi koukkukin hankkia. Novitan muovikoukku väsähti, ja katkesi viime kierroksilla.


Mukavaa perjantain jatkoa sinulle!
viimeisin sisutushankinta lempiväri astia rakkain esine taso kylpyhuone
jotain mustavalkoista valaisin keittiötarvike somisteita kasvi yöpöydät tekstiili
yllätyksellinen asia sisustuksessa muu huone matto eteinen kaapin sisältö sisustustyynyt
makuuhuone tuunaus pöytä olohuone keittiö sohva kattaus taulu kaunein kohta kodissa

Kommentit

 1. :) Kiitos, itsekin olen tähän ihan tyytyväinen, vaikka jälki ei olekaan kovin tasaista.

  VastaaPoista
 2. ihana ihana :)
  Mulla on kans aikeissa virkata lastenhuonesiin tälläsiä :)

  Tein juhannuksen tienoilla juuri tällä samalla ohjeella farkkukuteesta maton, mutta oli aikas haastava ja leikattu farkkukude rispasi yllättävänkin paljon. Ihan kiva tuli, muttei ihan niin hieno kun olin ekaksi mielessäni ajatellut :) LEikkimökkiin meni se farkkumatto :)
  Mutta tekniikasta tykästyin kympillä ja seuraavaksi kunnollista ontelokudetta hankin minäkin :)

  VastaaPoista
 3. Voi miten ihana! Väri on täydellinen. :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti