Elokuun sankarille

Yhtäkkiä mennään jo elokuussa, käsittämättömästi aika on kulunut täällä kotosalla vauvan kanssa. Muutaman viikon päästä aloitan työt, joten postausten en voi ainakaan luvata tihentyvän. Mutta kaikenlaista sitä on tullut kesäkuukausienkin aikana tehtyä, ja ainakin suuria suunnitella.

Elokuussa on lähisuvussa taas monta juhlittavaa sankaria, ensimmäinen heistä viettää merkkipäiväänsä tulevana sunnuntaina. Jo monena vuonna olemme juhlineet isäni ja äitini syntymäpäiviä rapujuhlien merkeissä, katsotaan kuinka tänä vuonna käy, pääsemmekö rapuja imuuttamaan. Sankarille kuitenkin valmistui tällainen simppeli kortti, en taida muuta nykyään tehdäkään :)

Lauran korttihaasteessa mukana, mustavalkoista ripauksella hopeaa. Taustapaperi vanhaa Magnolian sanomalehtipaprua, koristeena itse tehtyjä ympyräkukkasia, kimalleliimaa, nyöriä ja leimattu "postikortti". Taustalla valkoista teippiä, sekä tuota kivaa filminauhateippiä. Oli ihan pakko ostaa, kun Paperinauhan liikkeessä heinäkuussa piipahdin. Olen teippiä ihastellut monessa blogissa, katsotaan osaanko sitä käyttää.


Oikein ihanaa elokuun alkua sinulle, mukava kun kävit täällä blogissani! 
Ja kiva huomata, että on tullut muutama uusi lukijakin, tervetuloa :)

Kommentit

  1. Kiitos :) Olisin lisännyt kortin nurkkiin jotain, mutta kun en nyt keksinyt mitä se jotain olisi, jäi ilman :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti