Tuunaus & taulu


 Pikkumiehen huone tapetoitiin muuton yhteydessä, ja haaveissa oli vaaleita sävyjä. Työ onnistuikin mielestäni hyvin, mutta muuten huone on kyllä täysin suunnitteluasteella. Eipä tosin ole kiirekään, kun herra on nyt viiden kuukauden ikäinen:) 


Valjastin anopin hakemaan jokin aikaa sitten Keskisen tarjouksesta tällaisen naulakkohyllyn, jota jo pitkään olin haaveillut huoneeseen. Halusin naulakon, johon voisi ripustaa pieniä vaatteita, ja hyllyn, johon saisi ihania tavaroita. Siis todella käytännöllistä vauva-arkeen :) Nämä naulakkohyllyt ovat olleet vain todella kalliita, ja vaikka tämä nyt ei puinen olekaan, ajaa se mielestäni hyvin asiansa. Hinta siis 5,95e. Nuo kukkaset ja perhoset maalasin piiloon valkoisella maalilla, ja päälle kiinnitin vielä kaistaleen samaa tapettia, jota seinälläkin on. Mielestäni aivan onnistunut tuunaus, eikä hinnalla pilattu. Nyt kun saisi tuon kapistuksen vielä seinälle :)
Naulakon alapuolella (sitten kun naulakko on joskus seinällä...) on Ikean SUURI, pajuarkku, jota ajattelin leluja varten. Arkku on vain niin iso, että sieltä kyllä leluja saa kurotella! Musta matkalaukku on minun vanha, leikeissä jo hieman nuhjaantunut laukku. Taulu on tehty samalla kertaa, kuin aiemmin postaamani jalanjälkikortti. Mustaa sormiväriä pikkumiehen jalanpohjiin ja painettiin paperille. Haluaisin taulusta neliönmallisen, joten ihan valmis se ei vielä ole. Mutta mikäpä täällä huushollissa olisi :)

Oikein hyvää viikonloppua sinulle!

viimeisin sisutushankinta lempiväri astia rakkain esine taso kylpyhuone
jotain mustavalkoista valaisin keittiötarvike somisteita kasvi yöpöydät tekstiili
yllätyksellinen asia sisustuksessa muu huone matto eteinen kaapin sisältö sisustustyynyt
makuuhuone tuunaus pöytä olohuone keittiö sohva kattaus taulu kaunein kohta kodissa

Kommentit