Kevään sankarille

P*skiksessa oli tällä kertaa luonnos, ja tämän kortin tein sitä noudatellen jo viime viikolla. Kuva kortista on kyllä nyt huono, ihan varjossa tuo toinen puoli. 

Nämä Papermanian Portobello Road -paperit ovat kyllä tämän hetkisiä suosikkeja, jotenkin ihanan raikkaita. Hassua sinänsä, sillä en ole erityisesti sinisen ystävä. Edwinin paita ja ylioppilaslakki on leimattu eri papereille, koristeena ruusuke, tekstilippu ja viirinauhassa vuosiluku. Kun olin kaikki koristehärpäkkeet liimaillut paikalleen, tuli mieleen, että tähän olisi sopinut hyvin ompeleet koristeeksi. En ole muuten ikinä ommellut vielä koristereunoja korttiin.

Pihatyöt vievät nyt paljon ajasta, jota vauvanhoidolta ja kotihommilta jää jäljelle, mutta katsotaan millaisia askartelu- ja käsityöjuttuja sitä kesän aikana ehtii. Kovasti on suunnitelmia käsitöille, pihajutuille jonkin verran (yritän olla haukkaamatta liian suurta palaa) ja monta uutta ihanaa kesäistä reseptiäkin odottelee kokeilemista. Onko sinulla jo kovasti suunnitelmia kesäpäiviksi?


Oikein ihania toukokuun viimeisiä päiviä ja kiva, kun kävit täällä blogissani!

Kommentit

  1. Mä pyörittelin näitä samoja papereita enkä saanut mitaan aikaiseksi!
    Ja sä teit näin upean kortin!

    VastaaPoista
  2. Hieno kokonaisuus. Itse en myöskään ole sinisen ystävä ja jotenkin sinisävyisiä kortteja on tosi vaikea tehdä, tämä on ihana.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti