Pirteä kortti tytölle

Miten ihmeessä ollaan jo menossa toukokuun paremmalla puolella? Aika on mennyt kuin siivillä, eikä ainakaan valmista ole tullut. Kortteja on tullut harvakseltaan, muita käsitöitä ei juuri ollenkaan, kuvia vain muutama hassu ja postauksia ei yhtään pitkään, pitkään aikaan. Ehkä näin kesän korvalla on hyvä jatkaa taas uusin voimin... Tosin myös tekniikka on hieman hankaloittanut eloa, ja nytkin kirjoitan tätä miehen työkoneelta.

Tällä viikolla Magnolia-haasteessa piti kortti tehdä pienelle prinsessalle, ja tällainen syntyi. Kukkanen ja sivussa oleva paperi leimattu kuplamuovilla, muuten koristeena leimakuvassa ja tekstissä kimalleliimaa. Aika simppeli kortti, mutta ihan sopivasti söpöilyä, ainakin omaan makuuni :)

Kiva, että löysit tänne minun blogiini!Kommentit

 1. Suloinen pikku-prinsessan kortti. Kiva tuo kukkakoriste :)

  VastaaPoista
 2. Ihana kortti ja kivasti olet taitellut tuon kukkasen:)

  VastaaPoista
 3. Voi kun suloinen! ihana idea tuo kuplamuovi! :)

  VastaaPoista
 4. voi miten suloinen kaunis kortti!! ihanan iloinen ja pirtsakka!! =)

  VastaaPoista
 5. Kivan pirteä kortti pienelle prinsessalle!

  VastaaPoista
 6. Onpa kiva kun olet taas tehnyt kortin tnne näytille! Ihanaa värienergiaa tässä suloisessa kortissasi. Voimia kevään loppurutistukseen!

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikista kommenteista! Tuo kukkakoriste on kyllä omasta mielestänikin kiva idea, kun mallin näin. Täytyy kokeilla samanlaista eri värissä.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti