lauantai 27. helmikuuta 2010

Pitkän tauon jälkeen

Viime vuoden lopulla ajattelin, että on käytettävä varastossa olevia askartelutarvikkeita reilusti pois, ja vasta sitten voin ostaa uusia. No, siinä kävi sitten niin, että en ole pitkään aikaan tehnyt yhtään korttia. Mutta joskus sitä vain tarvitsee taukoa, näinkin mukavasta harrastuksesta.

Tänä lauantaina oikein sormia syyhysi päästä taas kortteilemaan. Jehkotar Card Challengen viimeisissä haasteissa minua suosi arpaonni peräti kahdesti. Ensiksi voitin Askartelu Sinisiiven lahjoittamana ihanan Penny Johnson - nalleleimasimen. Olen ehtinyt väritellä leimakuvan valmiiksi, ja laitan kuvan valmiista kortista, kun sellaisen saan tehtyä. Lisäksi palkintoon kuului kauniita vaaleanpunaisia Reprintin nauhoja, joita olen käyttänyt näissä kahdessa alla olevassa kortissa.


Muuten korteissa on käytetty kaikenlaista vanhaa ja uudempaa materiaalia. Tuo taustapaperi alkaa onneksi loppua, se on ollut hyvinkin riittoisaa. Anya on väritetty ProMarkereilla, koristeena ColorCoresta leikattuja kukkia, helminauhaa ja -tarroja sekä vaaleanpunaiseksi värjätty komea numero seitsemän. Tämä kortti lähtee maanantaina kummitytölle.Tällä viikolla huomasin pitkästä aikaa blogeja selaillessani, että arpaonni oli suosinut minua toisenkin kerran arvonnassa, sillä Jehkottaren viimeisissä arvonnoissa olin voittanut Taitopuoti Paperinauhan lahjoittaman palkinnon. Olen ensi viikolla menossa käymään liikkeessä, joten katsotaan mitä muuta mukaan tuolloin tarttuu.

Kiitos ihanista palkinnoista ja erityisesti kiitos myös kaikista ihanista kommenteista, joita olette blogiini jättäneet!


3 kommenttia:

 1. Kauniita kortteja olet saanut kuitenkin nyt aikaan:) Minäkin tein tänään löydön, papereita iso kasa ja leimakuvia...vein niitä viime kesänä mökille ja nyt laatikko oli unohtunut pimentoon, löysin äsken illalla. Olinkin jo kerran ihmetellyt missä mun jotkut paperit ovat et oonko muka käyttäny:(

  VastaaPoista
 2. Aivan ihastuttavia kortteja, eka on suosikkini, koska tykkään TGF:n leimoista :)
  Välillä onkin hyvä pitää breikkiä ja keräilly ideoita ja inspistä :)
  Kiva kun olet taas 'linjoilla' :)

  VastaaPoista
 3. Voi Waude!! Aivan ihanat kortit!! Tosi suloiset! Kauniit kukat!! =)

  VastaaPoista

Kurkistus puutarhaan kesäkuun alussa

Talon päädyllä on melko yllättäen ehkä aurinkoisin kukkapenkeistäni, tässä riittää sekä valoa että tuulensuojaa kasveille. Nämä pitkätkin...