Paperin taittelua

Just Magnolia-blogin haasteena oli paperin taittelu. Taittelu sujui mallikkaasti Kouhoolta saamastani kauniista paperista, mutta kortin kasaamisessa meinasi olla hankaluuksia. Jostain syystä tästäkin tuli sitten tällainen hempeä sävyiltään.


Leimakuva on leimattu aivan ensimmäisellä omalla leimasimella, ja väritetty ProMarkereilla. Koristeena nauhaa, helmipiikkejä ja helmitarroja. Nyt kun katsoin korttia, oli yksi vekki jo ponnahtanut auki. Miten saitte taitokset pysymään paikoillaan?

This time the challenge in Just Magnolia was paper pleating. This is my entry to this challenge. The stamp is my very first own stamp. I coloured the picture with ProMarkers. I think I used too thick paper for the pleating, so have to try this again some time.

Thank you for visiting my blog!


Kommentit

 1. Kaunis kortti :)
  Pienet koristeet ja esim tällaiset taitokset liimaan liimatäplillä taikka rullateipillä paikoilleen.
  Tosi käteviä kun on heti paikoillaan eikä tarvii odotella kuivumista. Saa jatkettua työtä niin että ei tarvii odotella.
  Ne kun ei kuitenkaan kuivu sen enempää (jää siis jonkin verran liikkuviksi ja heiluviksi) ja haluan varmistaa että pysyy kiinnitykset niin laitan lisäksi joihinkin piilokohtiin vähän liimaa pullosta useasti vasta kun kortti on melko valmis. Liimana käytän pullosta(schotch: Strong&Precise glue, tää on mielestäni tosi hyvä liima ja kätevänkokoinen pullo) taikka koholakkaakin voi käyttää. Ne kun kuivuessa pitää tosi hyvin.
  Tapoja on monia mutta tämä on mielestäni tosi hyvä.
  Sori tällainen sekava selitys :)

  VastaaPoista
 2. stunning card...I love the pearls its a beautiful effect...thanks for joining in with the Just Magnolia challenge
  Mina xxx

  VastaaPoista
 3. Vau! Tosi hieno kortti! Ihana on kuvakin!

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana kortti! Todella kaunis ja tunnelmallinen!!
  ja minä sanoisin kanssa että kaksipuolisella teipillä tai vaikka sitten nitojalla jos korttiin muuten ne sopii.. =)

  VastaaPoista
 5. Tämähän on upea! Täytyypäs tutustua tuohon vekkisysteemiin paremmin...mietin vaan pitääköhän tuo taitoksen reuna olla auki silloinhan voi kaksipuol. teippiä laittaa vain alaosaan.Siis tarkoitin ettei kaikki taitokset ole tiukasti kiinni...vähän huono selitys.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti