Hirvipari

P*skarteluhaasteessa tällä viikolla haasteena ovat ruudut ja raidat. Haaste kuulosti hauskalta, ja kovasti ihastelin DT-kortteja ja muiden tekemiä kortteja. Mutta se oma sitten. Ei meinannut tulla valmista millään, ja en vieläkään ole tähän kovin tyytyväinen, mutta tällä mennään tällä viikolla:)


Tämä on ensimmäinen tällä kuvalla tekemäni kortti. Itse asiassa leimakuvan olen värittänyt aikaa sitten, mutta jostain syystä en ole saanut sitä kortiksi asti. Kerran leikkasin kaikki paperitkin, ja sitten tulos ei miellyttänyt yhtään. Nyt sitten yritin uusiksi, eikä tämä nyt vieläkään ole aivan tyydyttävä tulos.

Osaksi johtuu varmasti noista taustapapereista, joista ne ruudut ja raidat löytyvät. Ne ovat Tiimarin lehtiöstä, ja kovin arkisen oloisia. Siispä kokeilin niitä piristää leimaamalla Artemion kiehkuroita pinkillä musteella. Pinkkiä mustetta on reunoissa siellä täällä, muutama hattuneula ja helmenpuolikas koristeena.

Kiva kun piipahdit täällä blogissani!Kommentit

 1. Vau,vau minusta tämä on oikein kaunis asetelma sekä aivan ihgu leimakuva....minullakin monen näköisiä hirvikuvia vaan eipä taida olla tätä varastossa. Syy miksi olen näitä haalinut niin isäni metsästi, veljeni edelleen kuten myös hänen pojat:)

  VastaaPoista
 2. Tosi hauska hirvipariskunta!
  Sopiikin hyvin syksyyn, kun on hirvikausi juuri alkamassa!
  Tosi kiva kokonaisuus :)

  VastaaPoista
 3. ...leimakuva hauska ja väritys hieno.

  VastaaPoista
 4. Voi kun hauska hirvikortti! tulee hyvälle tuulelle tätä katsoessa.

  VastaaPoista
 5. Tämähän on tosi hauska kortti ja suloinen ;-))m

  VastaaPoista

Lähetä kommentti