maanantai 21. syyskuuta 2009

Paperin punontaa

Heräsin yhtenä heinäkuun aamuna uneen, joka liittyi kortteihin. Unessa olin punonut paperista taustoja kortteihin, eikä se aamullakaan ollut yhtään hullumpi idea. Jostain syystä idea kuitenkin jäi vain muhimaan päähän, enkä saanut tehtyä korttia sen pohjalta. Sen jälkeen olen nähnyt muiden tekevän punoskortteja, ja olen niitä kovasti ihaillut.

Nyt tällä viikolla Baula oli tehnyt kivan luonnoksen JCC-haasteeseen, ja tuo punontaidea tuli heti mieleen. Tänään sitten ehdin tehdä kortinkin idean pohjalta, joten pitkästä aikaa osallistun haasteeseen tällä kortilla.


Aika yksinkertainen kortti tästä tuli. Kaikki paperit graphic45:n ihanuuksia, joita kesällä ostin Sinellistä. Taustapaperin reunoja sävytetty vihreällä kissansilmämusteella, nauha ColorCorea ja yksinkertainen kukka koristeena.

Kiitoksia kaikille kommenteista, niitä on mukava lueskella iltaisin :)
9 kommenttia:

 1. Täähän on tosi hieno! Täytyypä joskus kokeilla tuota punontaa..

  VastaaPoista
 2. WAU! Valtavan ihana kortti! Tosi kaunis! Tykkään. =)

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva idea tuo punonta! Hyvältä näyttää - tyylikäs kortti!

  VastaaPoista
 4. Oi, minusta tuossa on ihana värimaailma, niin kaunis kokonaisuus :) Ja hienot paperit!

  VastaaPoista
 5. Mä oon aina ollut sitä mieltä, että yksinkertainen on kaunista, niin tässäkin. Ihania virheitä sävyjä kortissa.

  VastaaPoista
 6. Todella kaunis kortti. Ja tuo punonta on ihana! Itsekin tein yhteen korttiin P*skarteluhaasteessa tuota punontaa ja totesin että toimii korteissa tosi hyvin!

  VastaaPoista
 7. Voi hienoa, pystyn nyt kommentoimaan korttejasi ihan kotikoneelta!

  Tämä onkin aivan yliveto kortti: kaunis, tasapainoinen, tunnelmaltaan rauhallinen. Upea!

  VastaaPoista
 8. Hello! Tätä tekniikkaa olen itsekin ajatellut kokeilla, mutta jäänyt on tuo jostakin syystä. Hyvää jälkeä siitä kuitenkin tulee, eli kiva kortti ja hyvät värit. Tulikin tässä kommentteja vaihtaessa vaihdettua myös ideoita :0)

  VastaaPoista

Kurkistus puutarhaan kesäkuun alussa

Talon päädyllä on melko yllättäen ehkä aurinkoisin kukkapenkeistäni, tässä riittää sekä valoa että tuulensuojaa kasveille. Nämä pitkätkin...