sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Äitienpäivänä


Kevät on aivan upea vuodenaika, ja tuo tullessaan monenlaiset kiireet. Työt vievät ajasta suuren osan, ja loppu ajasta on sujunut parin viikon ajan jo tiiviisti ulkosalla. Niinpä askartelut ja muut jutut jäävät odottelemaan, ja väsynyt puuhastelija on suosiolla tyytynyt iltaisin bloggaamisen sijaan nauttimaan toisten postauksista. Nyt kuitenkin innostuin bingoilemaan uusimman P*skiksen tiimoilta, ja omaksi riviksi valikoitui alarivin suora: tussi, haaraniitti ja neliöitä. Kortti simppeli, ja taas ilman leimakuvaa... :)


Äitienpäivää meillä on juhlittu pihahommien parissa, ja vierailuilla mummoloissa viikonlopun aikana. Perjantaina leivoin silikonisiin muffinivuokiin perussokerikakkupohjataikinan, ja eilen kasasimme persoonallisesti vinoja pieniä kakkusia. Välissä kermaa ja tuoreita mansikoita, eli helppoa ja hyvää.


Tänään päiväkahville innostuin asettelemaan kakkuset valmiiksi, ja mieleen putkahti Pohjalaisessa torstain ruokajutun artikkeli, jossa taitava serkkuni Nanna esitteli kevään kakkuja. Hän oli tehnyt monta upeaa kakkua, ja isomman nakukakun kohdalla kehotti muistamaan tomusokerin käytön. Niinpä nämäkin kakkuset saivat siis ripauksen makeutta pintaan :)

2 kommenttia: