tiistai 26. elokuuta 2014

Sateen ropinaaLämpöisen loppukesän jälkeen oli aika palata työmaalle, ja kylläpä sitä työtä riittääkin. Säätkin muuttuivat viileiksi, ja piha on kyllä ollut nyt viime viikot aivan hunningolla. Ehkä tulevana viikonloppuna saa viimeisteltyä viimeisiä keskeneräisiä projekteja. 

Viikonloppuna ehdin piipahtaa Seinäjoella Taitopuoti Paperinauhassa. Olisin halunnut uusia leimoja, mutta jotenkin niiden katselu kaupassa on vaikeaa, täytyy varmaan tilata netistä. Mutta mukaan tarttui pari ihanaa Fancy Pants-lehtiötä. Kaivelin papereihin sopivia koristeita, ja innostuin värittämään tämän vanhan leimakuvankin. Ajatuksena oli kyllä papereiden reunat käsitellä jotenkin yhteneväiseksi, mutta kortin kasattuani huomasin unohtaneeni koko homman :) Taustapaperissa on vähän gessoa, koristeena pitsiä ja nappeja. Reunaan roiskin vähän tummanruskeaa maalia ja leikkelin korallinväristä teippiä leimakuvan reunaan.

Oikein mukavaa elokuun viimeistä viikkoa sinulle!

4 kommenttia:

Kurkistus puutarhaan kesäkuun alussa

Talon päädyllä on melko yllättäen ehkä aurinkoisin kukkapenkeistäni, tässä riittää sekä valoa että tuulensuojaa kasveille. Nämä pitkätkin...