sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Kadonnut into

Kuluneen puolen vuoden aikana olen sitkeästi käyttänyt pois kaikkia askarteluaarteita, joita olen huoneessa säilyttänyt. Onnistuin kuitenkin tällä aiheuttamaan uuden ongelman: ei huvita. Ei huvita leimailla, ei värittää, ei miettiä asetteluja. Tosin en ole aivan varma, onko into suunnattu jo kohti kevään ja kesän muita puuhia... :)


Mutta jotain oli tehtävä, ja niinpä tein pienen tilauksen Dekorette-verkkokauppaan. Sieltä mukaan tarttui tämä Joy Crafts- hortensialeimasin, jonka ajattelin sopivan moniin kevään kortteihin. Pitkästä aikaa (joo, huomaa kyllä laadusta) värittelin kuvan akvarellikynillä... Siinäpä sitä on itsensä kehittämistä, tämä värittäminen on kyllä minulle niin vaikeaa. Tällä kortilla osallistun kuitenkin tämän viikon P*skiksen bingoon, rivillä vintage -violetti -ommel. 

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! On kyllä ihanan raikas tuo violetti ja vihreä yhdessä.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva tehdä vaihteeksi korttia vain muutamalla sävyllä.

   Poista
 3. Upea kortti!! Se on hyvä antaa välillä asioiden levätä.. kyllä se askarteluinnostus sieltä vielä nostaa päätään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, eiköhän :) Sen olen huomannut, että tässä(kään) harrastuksessa pakolla ei meinaa hyvää ja itseä tyydyttävää jälkeä syntyä.

   Poista

Kurkistus puutarhaan kesäkuun alussa

Talon päädyllä on melko yllättäen ehkä aurinkoisin kukkapenkeistäni, tässä riittää sekä valoa että tuulensuojaa kasveille. Nämä pitkätkin...