Ruusunkukkia


Löysin tätä keltapilkullista paperia silppujen seasta edellisiä kortteja tehdessä, ja koska se sopi niin hauskasti tämän ruusupaperin kanssa, syntyi siitä tällainen värikäs kortti tytölle. Kuva on kiero ja kehno, pistetään tällä kertaa ehkä laiskuuden piikkiin... :) Pahoittelut, mutta kortista tuli silti hauska. Koristeena pieni kakkupaperin palanen ja ruusuja, sekä vähän timantteja. Näyttää, että paperi olisi irtoamaisillaan, vaikka pysyy kyllä hyvin kiinni.

Erilaisia palloisia papereita minulla on ollut aika paljon, mutta nyt varastot alkavat huveta. Täytyypä ehkä hankkia kevääksi jotain kivaa värikästä sarjaa. Olen kovasti yrittänyt tuhota jo olemassa olevia varastoja. Minulla on ihana työhuone, ja siellä paljon säilytystilaa. Huonona puolena on sitten se, että hamstraan sinne kyllä kaikkea tarpeetontakin. Siinäpä sitä urakkaa tälle vuodelle :)

Kommentit

  1. Ihana aurinkoinen gorjuss- tyttönen :) Kun me muutetaan niin mäkin saan oman askartelutilan!! Saan ihan rauhassa levittää tavarani sinne ja jättää siihen kuntoon jos ei kerkiä heti siivota, keittiön pöydän vieressä kun askartelee, niin ei voi oikeen kovasti sotkea :)

    VastaaPoista
  2. Oi, onnea! Oma askartelutila on kyllä niin ihana. Haittapuolena toisaalta on, että tuonne huoneeseen on vähän liiankin helppo levittää kaikki tarvikkeet... :) Mutta on se kyllä ihanaa, saa olla rauhassa ompelut ja maalailut korttitarvikkeiden seassa.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti