torstai 9. tammikuuta 2014

Peilikuvakortti


Tällä kertaa P*skiksessa on luonnos, joka ei millään istunut näihin jämäpapereihini. Niinpä käänsin luonnoksen peilikuvaksi, ja sain tuon mustavalkoisen pallopaperinkin hyötykäyttöön.  Halusin tehdä tästä WOJ:n hiirulaisesta mustavalkoisen version, mutta ihan tämä ei onnistunut kuten halusin. Tällä mukana kuitenkin tällä kertaa.

Paperit muistaakseni Echo Papers, leima siis WOJ. Koristeena timanttia, nyöriä ja teippiä. Valkoisen pahvin päälle levittelin harlekiinikuvioisen sabluunan läpi gessoa, tuli aika kiva. Tähän en edes sitten värjännyt tuota taustaa.


Tämän kraft-version tein itseasiassa ennen tuota mustavalkoista versiota. Silloin olin tähän ihan tyytyväinen, nyt tuon toisen rinnalla se näyttää aika vaisulta. Mutta tällaisia kokeiluja tällä kertaa! :)

20 kommenttia:

 1. Kauniita kortteja. Kivat värit.

  VastaaPoista
 2. Vau! Ihan törkeen upeet kortit! Upeita yksityiskohtia!!

  VastaaPoista
 3. Kortithan on oikein kivoja molemmat. Erityisesti ihastuin ylimmäiseen juurikin kauniiden paprujen vuoksi ja henrihiirulainen jaksaa aina ilahduttaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Siis nuo ylemmän kortin paperit ovat niin mieluiset minulle, säästinkin niitä pitkän tovin tapojeni mukaan :)

   Poista
 4. Tosi ihania molemmat kortit!Tuo ylemmän kortin pallopaperi on ihan huippua!
  Kiitos kovasti vielä arvontavoitosta!Se kotiutui tänään.Ihania juttuja <3
  Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 5. Molemmat on mun mielestä onnistuneita :) Suosikikseni nousee kuitenkin tuo krafti-versio :))

  VastaaPoista
 6. Voi kun kivoja! Ylempi taitaa olla mun suosikki, vaikka tosi hieno on kraftikin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ensin tuo kraft oli oma suosikkini, mutta kyllä tuo mustavalkoisuus on vain minun juttuni, vaikka korteissa se ei yleensä näy :)

   Poista
 7. Ihastuttava kortti ja ihana nähdeä eri blogeissa erilaisia tyylejä ja juttuja :)

  VastaaPoista