Tällä viikollaTällä viikolla sain tehdä ihanalle työtoverille kortin, ikävä kyllä ei niin positiivisten asioiden tiimoilta. Sairaslomalle toivotamme hyviä vointeja ja hetkiä tällä kortilla. Leimat Papermanian, paperit sekalaisia. Koristeena timantteja ja nauhaa, eli melko simppeli kortti. Ei oikein ollut mitään tilanteeseen sopivaa leimaa eikä ideaa, millaisen kortin tekisin, mutta olen tähän ihan tyytyväinen. Toivottavasti ajatus välittyy myös saajalle.

Alkuviikosta vietimme pikku-V:n kanssa syyslomapäivän mummolassa. Äidilläni on kunnon pelit ja ompeluvehkeet, ja niinpä mumman vahtiessa poikaa minä surauttelin pitkään ompelulistalla olleet verhot ja viirin valmiiksi. 

 

Viiriä varten ostin Eurokankaasta mustaa pellavaa. Leikkasin kankaasta salmiakkikuvioita, jotka ompelin sitten reunoista yhteen saumurilla kolmioiksi. Nauhaksi ostin Eurokankaasta harlekiinikuvioista nauhaa. Oli mielestäni kyllä edullista, 5,90e ja puurullassa on 25m nauhaa. Ihan kivan näköinen tuli tästä.


Talven verhoiksi ompelin Finlaysonin pingviinikankaasta yksinkertaisen kapan. Nyt huone odottelee enää kalusteita, siellä on tällä hetkellä vain sänky, ja lipasto, joka ei huoneeseen edes ole enää jäämässä. 

Kiva, kun kävit täällä blogissani,
 ja mukavia lokakuun viimeisiä päiviä!


Kommentit