Mustaa, valkoista ja ripaus petrolia


Vaatehuoneen järjestely on vielä(kin) hieman kesken. Syytän tästä ehkä Ikeaa, koska se sijaitsee sen verran kaukana, ettei ihan joka päivä sinne ehdi :) Muutama kori pitäisi vielä saada, pari loppusilausta ja sitten haluan kyllä ehdottomasti esitellä tämän mahtavan organisoinnin malliesimerkin teillekin. Olen siis ihan oikeasti äärimmäisen ylpeä tästä uudesta järjestelyvimmastani. Joten ehkäpä tästä tuleekin askartelun sijaan organisointiblogi... tai sitten ei... Mutta hyviä ideoita täällä jaetaan, aiheesta ja sen vierestä, joten eiköhän yksi vaatehuonekin siihen sarjaan sovi.

Työhuoneen väritys on mustavalkoinen, joukossa on ripaus vaaleaa puuta ja rottinkia. Halusin jotain raikastusta ja jotain, joka vähän rikkoisi tätä harmoniaa. Siksipä siis maalailin mm. vanhan valokuvakehyksen petroolin väriseksi.

Lävistäjiä järjestelin tuohon tarpeettomaksi jääneeseen paperitelineeseen. Ja vanhan laatikon päällystin tuolla ihanalla Tine K. harlekiinipaperilla. Oi se on niin ihanaa, mutta ei sitä ihan joka paikkaan viitsi tunkea. Aika moneen kuitenkin...


Täällä on syyslomat nyt lomailtu, huomenna on paluu arkiseen aherrukseen. Monta kivaa juttua on kyllä tulossa, joten eiköhän nämä pimeät päivätkin suju kivasti.
Mukavaa, kun löysit tänne blogiini!

Kommentit

  1. Kyllä käy kateeksi oman kaaoksen keskellä. =) Iloa, valoa ja voimia loppusyksyyn!

    VastaaPoista
  2. Aika tarkastihan nämä mun kuvat on rajattu, joten kyllä sitä kaaosta näihinkin neliöihin mahtuu :) Voimia myös sinne, pimeitä päiviä on edessä, mutta eiköhän se tästä! :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti