keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Kiitokseksi

Täällä on sairastettu jo useampi viikko, ja talviloman kunniaksi ensi viikko aloitetaan vielä Pikku-V:n allergiatesteillä. Askarteluhetket ovat olleet siis enemmän kuin kortilla, saati sitten aika tutkailla kaikkien muiden ihania luomuksia ajan kanssa. Ystävänpäiväjututkin jäi kaikki kesken. Mutta täältä tullaan taas, kevätauringon siivittämänä :)


Magnolia-haasteessa mennään tällä viikolla luonnoksen mukaan, ja tein mallin mukaan kaksi korttia, tällä ylemmällä osallistun haasteeseen.

Molemmissa käytetty siskolta lahjaksi saatuja DCWV:n The Green Stack-lehtiön papereita, ja kukatkin on sisko joskus ostanut. Papereiden reunat ressattu kevyellä kädellä. Leimakuva oma vanha Magnolia, joka väritetty ProMarkereilla. Koristeita ei ole lisätty, vähän innostuin (liikaakin) roiskimaan punaista maalia. Mies valitsi punaisen värin, en ole nyt varma näyttääkö siltä, että askartelija olisi saanut haavan korttia tehdessään. Ylemmässä onnistui ihan kivasti.


Nämä kortit matkaavat pienen yllätyksen kera makeuttamaan ihanien työkavereiden alkavaa hiihtolomaa. V on saanut heidän lapsiltaan pieniksi jääneitä kenkiä ja vaatteita, joten jotain pientä nyt heille kiitokseksi halusin antaa. 

Mukavaa viikkoa sinulle!

8 kommenttia:

 1. Kauniit värit näissä korteissa. Ihania molemmat.

  VastaaPoista
 2. Hienoja kortteja kumpainenkin:)
  Epäilin jo että on uusia Magnolioita kunnes luin, en muista tätä aikaisemmin nähneeni ;-DD

  VastaaPoista
 3. Kiitos :) Tuo ruskea on minulle aina vähän vaikea väri. Ja on tosiaan jo vanha leima, mutta yksi suosikeistani, johtuukohan tuosta pullosta sylissä? :)

  VastaaPoista
 4. Ihastuttavia kortteja ja todella kaunis värimaailma <3

  VastaaPoista
 5. Tosi hienoja kortteja molemmat! Mukavat nuo roiskeet,pirteät!

  VastaaPoista
 6. voi miten ihanat ja hurmaavat kortit!! =)

  VastaaPoista
 7. Kauniit kortit upeissa väreissä!!

  VastaaPoista