Pirteitä värejä

Täällä blogissa on ollut aika hiljaista, monenlaista menoa ja meinaustakin on ollut ilmassa. Kortteja olen ehtinyt tehdä jonkin verran, mutta en sitten ole ehtinyt kirjoittamaan edes lyhyitä postauksia. Katsotaan, mitä uusi kuukausi tuo tullessaan, ja yritän saada sisustushaasteen kuviakin taas eteenpäin :)


Tämä kortti valmistui P*skarteluhaasteeseen joku viikko sitten, haasteena taisi olla värilastu ja siinä väreinä harmaan sävyjä, keltaista ja vihreää muistaakseni. Tätä korttia sai kylä pyöritellä, mutta aika hauska siitä tuli omasta mielestäni. Jokin teksti vielä pitää lisätä tuohon tagiin, kun saaja on selvillä. Onko vielä pitkä kesään? Se oli ajatuksena, kun tuota mittanauhateippiäkin laitoin :)

Tausta tuputeltu Mementon musteilla, koristeena leikattuja perhosia ja lintunen, sekä vähäsen teippejä.

Kevät tulee aivan kohisten, ja tänään pääsin itsekin vähän puuhailemaan omalle pihalle, siellä krookukset ja lumikellot jo kukkivat.

Oikein ihanaa toukokuuta sinulle!

Kommentit

  1. Värinsä puolesta tuo teippi on ollut minulle vaikea käyttää, mutta tähän se sopi aika mukavasti. Teippi on todella kiiltävää, joten se välillä rajoittaa käyttöä.

    VastaaPoista
  2. OIH!!! ihanaa raikkautta...upea kortti! =)

    VastaaPoista
  3. Meeri & Sanna S: Kiitos. Ja itseasiassa tämä lintu on jo melko iäkäskin yksilö, leikkelin näitä meidän häihin pari vuotta sitten, ja jemmasin niin hyvään talteen, että nyt muuton yhteydessä vasta löysin. Mutta käyhän tuo lintu näihin kortteihinkin koristeeksi :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti