tiistai 13. maaliskuuta 2012

Kevätmielellä

Meidän pieni perhe hiihtolomaili viime viikon, ja ensimmäisen kerran pikkumies pääsi myös yökyläilemään. Tosin vielä isän ja äidin ollessa mukana :) Blogin puolella on ollut kyllä hiljaista muutenkin. Suunnitelmia ja ideoita on kertynyt paljon, mutta toteutusvaihe hieman ontuu. Aikaakin välillä tuntuisi olevan, mutta silti en osaa oikein tarttua mihinkään työhön tai askarteluun, vaikka monenlaista hommaa on kesken.

Auringon paistaessa tulee myös kova tarve järjestellä kotia, ja vaatehuone on täällä nyt uudessa uskossa. Muuton jäljiltä täytyy käydä kaappeja itse läpi, ja miettiä, missä tavaroita säilyttää. Nyt on tuokin urakka aloitettu :)

Itselläni myös into puuhailla keittiössä kasvaa kesän korvalla ja samalla haaveilen oman pihan laitosta ja tuoreista yrteistä. Muistaakseni edellisessä Glorian Ruoka & Viini -lehdessä oli sitruunaisen pastan ohje, uusimmassa taisi olla vastaava vuohenjuustoinen versio. Tästä inspiroituneena meillä syötiin tätä ihanan pirteää pastaa, herkullista kaikessa yksinkertaisuudessaan.

Pese sitruuna, raasta kuori ja purista mehu. Pilko kasvikset. Keitä spagetti ja samalla pehmitä sipulit pannulla. Lisää kesäkurpitsat ja sitruunankuori, paistele hetkinen. Lisää pannulle sitruunanmehu ja kääntele joukkoon valutetut spagetit. Lisää mukaan loraus oliiviöljyä, mausta ja murustele päälle suosikkijuustoasi.


Nyt täytyisi miettiä, mihin hommaan sitä seuraavaksi tarttuisi, tulisi valmistakin jostain pelkän suunnittelun sijaan.

Aurinkoista viikon jatkoa sinulle!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kurkistus puutarhaan kesäkuun alussa

Talon päädyllä on melko yllättäen ehkä aurinkoisin kukkapenkeistäni, tässä riittää sekä valoa että tuulensuojaa kasveille. Nämä pitkätkin...