Jotain odotettavaa


En yleensä tee uuden vuoden lupauksia, mutta tänä vuonna päätin tehdä monta keskeneräistä projektia valmiiksi, jos aikaa vain riittää. Niinpä kaapeista on kaiveltu monta sekalaista työtä, ja varmasti niitä tulee näkymään täällä blogissakin. Lisäksi kokeilua odottaa vino pino reseptejä, ja puutarhan suunnittelukin alkaa pikkuhiljaa, joten blogissa vilahtelee ehkä korttien lisäksi yhtä sun toista muutakin hommaa. Tosin kuvan mukaisesti, kotona on sellainen pieni mies, joka vie paljon aikaa ja vaatii huomiota, mutta kun aikaa jää, niin äiti puuhaa yhtä sun toista :)

Yllä olevassa kuvassa on valmistumassa neulepeitto ontelokuteesta, työ on aloitettu joskus viime keväänä. Odotusaikana olin niin väsynyt, että ei tullut tätä tehtyä, kokeillaan nyt.

Jos on odotettavissa sekalaisia postauksia vauva-arjen keskeltä, niin toisenlaista odotusta on luvassa, kun saa odotella maaliskuun loppua. Ilokseni huomasin nimittäin, että maaliskuun 31. päivä on Seinäjoella Askartelumeri-tapahtuma. Ihanaa, on siis jotain mielenkiintoista odotettavaa askartelurintamallakin, toivottavasti pääsen osallistumaan! Paljon riippuu tietenkin pikkumiehestä, mutta kun näin lähellä tapahtuu, uskon pääseväni mukaan.

Oletko sinä ajatellut osallistua tapahtumaan?

Kommentit

  1. Kuulostaa tutulta nämä keskenjääneet askartelut... Minulla on kohta laatikollinen kaikenlaista tarviketta, josta on ollut tarkoitus tehdä sitä tai tätä.. Olen jo muutaman sieltä sentäs onnistunut vähentämään. :)

    Tulepas nykäisemään hihasta askartelumeressä, jos minut tunnnistat, olen Kivan Tähäre osastolla. :)

    VastaaPoista
  2. Juu, muuton yhteydessä laitoin kaikki tekemistä odottelevat tavarat yhteen laatikkoon. Täytyy yrittää tehdä noita vanhoja juttuja pois alta, ennen kuin innostuu uusista :)

    Täytyypä katsoa, jos sinut löydän, olisi mukava kyllä tavata blogituttuja :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti