Sadetta pitelemässä

Kesän aikana ostettuja leimasimia on tullut käytettyä todella vähän. Päätinkin, että uusia voi hankkia vasta kun vanhoista on tehty korttejakin. Katsotaan nyt kuinka käy :)Nämäkin kuvat on sitten otettu flunssan kourissa:) Tämä Magnolian leimasin on mielestäni ihana, ja tein kuvasta kaksi erisävyistä korttia. Yläpuolella keltasävyinen kortti on aika simppeli. Taustapaperina graphic45-paperi, joka on mielestäni aivan ihana! Lisäksi vähän ColorCore-paperia hiottuna ja ohutta pitsinauhaa, johon on pujotettu muutama korupiikki.


Toinen kuva on violetinsävyinen. Taustalla Magnolian pilkullinen paperi, nauha taas ColorCorea. Koristeina nurkissa tuollaiset helmiäisnapit, joita jostain alelaarista rohmusin muutamalla kymmenellä sentillä.

Toivotaan, että sadetta tarvii pidellä vain korteissa, sillä tarkoitus olisi juhlia lähipiirin syntymäpäiviä tänään rapujuhlien merkeissä :)

Aurinkoista viikonloppua!

Kommentit

  1. Nämä neidit saavat sateen vaikuttamaan kivalta sääilmiöltä. Pidän erityisesti tuosta keltasävyisestä kortista, koska jostain syystä sadetakin kuuluu olla keltainen :-) Molemmat kuvat ovat kauniisti väritettyjä.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti