Sairaus se on merisairauskin

Leimasin kevättalvella Västäräkiltä tämän veneen ja simpukat, ja pitkään olen miettinyt millaiseen korttiin ne sitten päätyisivät. Tämän viikon StampArRTicin haasteessa sekä luonnos että väritys jotenkin sopivat mielestäni näihin leimakuviin. Niinpä siis osallistun tällä viikolla tuohon haasteeseen tällä kortilla.


Jokin tällainen meriaiheinen leimasin tai -sarja olisi kyllä mukava. Mielenkiintoista sinänsä, sillä tulen yllättävän helposti merisairaaksi... Sininen taustapaperi on kirjakaupan alelaarista, jossa myytiin marmoroituja papereita lehtiössä. Ovat käteviä taustoina. Ruskea paperi sen sijaan on löytö Tiimarista. Sinipalloinen paperi on MM:n Paperie-vihkosesta Poolside & Greenhouse, reunat sävytin vain ruskealla Fluid Chalkilla. Tekstileimasin North Star Stampin setistä, joka on oma. Sitten lisäsin juhlatunnelmaa lisäämään vähän kultaista kimalletta. Luulen, että tämä päätyy eräälle läheiselle syntymäpäiväkortiksi!


This is the first time for me to entry StampARTics challenge. This weeks sketch was made by Marianne, thank you! I used pictures stamped from Västäräkki and made this card inspired by the sea.


Kommentit

 1. Ihana kortti, hetipä se rannikon ihmistä säväyttää=O)

  VastaaPoista
 2. Aivan upea kortti, vautsivau! En ole itse noilla kuvilla saanut juuri minkäänlaista korttia aikaiseksi, tämä on aivan upean selkeä ja hieno kokonaisuus! Nyt pelittää tämä kommentoiminenkin, kun vaihdoin miehen työkoneelle. Hyvää kesänjatkoa ja antoisia askarteluhetkiä! Upeita kortteja sulla tuossa alempanakin!

  VastaaPoista
 3. Wonderful card!
  Thanks for playing!

  hugs,
  jorunn

  VastaaPoista
 4. Tää on kyllä tosi upea! Tykkään hirmuisesti! Kaunis merihenkinen kortti! =)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti