tiistai 21. heinäkuuta 2009

Avaimet käteen

Jehkottaren haasteluonnoksen on tällä viikolla suunnitellut Piipertäjä, kiitoksia vain mielenkiintoisesta luonnoksesta! Tämänkin luonnoksen ja kortin parissa sai viettää hyvän tovin, ennen kuin kortti valmistui.

Tästä tuli tällainen oranssinsävyinen kortti. Se on kyllä väri, jota harvemmin käytän, mutta ihan mukavan näköinen kortista tuli. Kukat on pääasiassa Reprintin paperikukkia, joihin liimasin helmitarran vielä keskelle. Tekstileima on Västäräkiltä leimattu. Lisäsin kanteen koristeeksi tuollaisen roikkuvan avaimen.


Leimakuva kortin sisällä on taas Oliverialta, taitaa olla Hänglar-tyttönen. Paperi on Graphic 45- sarjan kaksipuoleisia papereita, joita ostin Sinellistä muutamia. Kortin sisäpuolella näkyy paperin toisen puolen hedelmäiset kuvat. Haaveilen tuollaisesta tekstileimasimesta, jolla voisi itse tehdä taustoja, mutta nyt tyydyin ostamaan tätä paperia.
4 kommenttia:

 1. Aivan ihana kortti :)
  Hienot paperivalinnat, tykkään :)

  Kiitos kun kävit vierailemassa myös minun blogissani:)

  VastaaPoista
 2. Kiitos vierailusta blogissani,tulin vastavierailulle.Aivan ihastuttava on sinun korttisi.Paperit tosi kauniita ja leimakuva ihana Hänglari.

  VastaaPoista
 3. Suloisen kortin olet tehnyt, ihana hänglari.

  VastaaPoista
 4. Upea kerrassaan on sinun korttisi, kauniit paperit. Myöskin sisältä on oikein upeasti koristeltu:))
  Kiitos vierailustasi blogissani:)

  VastaaPoista

Kurkistus puutarhaan kesäkuun alussa

Talon päädyllä on melko yllättäen ehkä aurinkoisin kukkapenkeistäni, tässä riittää sekä valoa että tuulensuojaa kasveille. Nämä pitkätkin...