sunnuntai 9. toukokuuta 2021

Keväinen iltapäivätee kotona

Kaupallisessa yhteistyössä Just T Suomi ja boksiapp kanssa.

just t sunrise breakfast

Maistuisiko kuppi ihanaa teetä kera pienten herkkujen? Jos vastasit kyllä, lue ihmeessä eteenpäin. Jos vastasit ei, on aika tulla ylipuhua sinut iltapäiväteen ystäväksi.

Afternoon tea tai iltapäivätee on brittiläinen traditio, mutta se on myös mukava tapa kokoontua yhteen nauttimaan herkullisesta hetkestä ystävien tai perheen kanssa. Toinen siskoistani on erityisen ihastunut iltapäivätee-traditioon, ja hänen kanssaan olen saanut nauttia lukemattomia ihania teehetkiä niin kotona, Suomessa ravintoloissa kuin ulkomaan matkoillakin. Jos kiinnostuit meidän teehetkistä, alla kaksi kokemusta, joista olen blogiinkin kirjoittanut.


Just T:n tuoteperheestä ihana Sunrise Breakfast -tee valikoitui meidän perinteisen iltapäiväteen päätähdeksi. Just T -tuoteperheen teelaadut ovat kaikki luomua, mutta sen lisäksi kaikilla tuotteilla on joko UTZ, RFA tai Reilun kaupan sertifikaatti. Vastuullisuus näkyy myös tuotteen pakkauksessa, sillä Just T:n tuotteet on pakattu FSC sertifioituihin pakkauksiin. Kaikki pakkauksen ja tuotteen osat ovat myös biohajoavia. Nämä tuotteet löydät K-ruokakaupoista.


Tällä kertaa nautimme iltapäiväteetä pienen perheemme kesken. Päätin jo etukäteen valmistaa itse suolaiset tarjoilut ja skonssit, mutta pikkumakeat ostin tällä kertaa kaupasta. Ja hyvää oli! Ohjeet suolaisiin tarjoiluihin löydät täältä. Alla tarkemmin meidän keväisen iltapäiväteen menu.


Keväinen iltapäivätee

kurkkusandwich
kinkkusandwich
tonnikalasandwich

juustopiirakka Aura-ruukkujuustolla
tai tomaatti-rucolatäytteellä

skonssit kerman ja hillon kera

macaron-leivokset
mutakakkuset kermalla ja mansikoilla
täytetyt tuulihatut

Haudutettu Just T:n Sunrise Breakfast -tee


Haluatko nähdä, miten kasasin diy-kolmikerrosvadin? Tein kokoamisesta Instagramiin Kelan, pääset katsomaan sen täältä.just t sunrise breakfast

2 kommenttia:

 1. Kerrassaan upea iltapäivätee! Ollaan puhuttu kavereiden kanssa, että pitäisi tehdä porukalla iltapäivätee, tästä sain lisäkipinää alkaa viestittelemään, että milloin meillä onkaan se paljon puhuttu afternoon tea. Tosin ravintolathan ovat taas auenneet, että voisihan sitä harkita valmiiksi eteen kannettua vaihtoehtoakin.

  Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kuulostaa kyllä ihanalta, molemmat vaihtoehdot!

   Poista