maanantai 23. marraskuuta 2020

Matkamuistoja - iltapäiväteellä Pietarissa

hotel Kempinski

Kesällä kävimme Seinäjoella Uppalan Kartanossa iltapäiväteellä, ja saman tien mieleen nousi tämä ihana kokemus Pietarista neljän vuoden takaa. Koska tänä vuonna matkailut ovat jääneet väliin ja niitä vasta suunnitellaan, ajattelin postailla tänne reissuista, joita olemme tehneet lähivuosina. Ensimmäiseksi tässä siis herkkuja Venäjältä neljän vuoden takaiselta kesäreissulta. Olimme siskoni kanssa muutaman päivän matkalla Pietarissa, ja hän oli varannut meille iltapäiväteen kauniista hotelli Kempinskistä.

hotel Kempinski

Heillä oli hotellissa oma teehuone, ja tällä kertaa olimme sen ainoat asiakkaat. Niinpä saimme nauttia kauniisti sisustetusta huoneesta, upeista astioista ja herkullisesta iltapäiväteestä aivan rauhassa ja kiireettömästi.

hotel Kempinski

hotel Kempinski

Lukuisten eri teelaatujen lisäksi valittavana oli erilaisia iltapäiväteemenuja. Me otimme yhden deluxe iltapäiväteen ja toisen, venäläisen iltapäiväteemenun, ja molemmat olivat todella runsaita! Tämän jälkeen ei kyllä tarvinnut miettiä enää illallispaikkaa.

hotel Kempinski

Alimmaisella kerrostarjottimen vadilla oli molemmissa versioissa suolaisia herkkuja: erilaisia leipiä, keksejä ja pieniä piiraita. Maistelimme näitä ristiin, ja kaikki olivat paitsi maukkaita, myös eri makuisia.

hotel Kempinski

hotel Kempinski

Seuraavassa kerroksessa oli vuorossa makeita leivoksia. Maistelimme kermatäytteistä tuulihattua, piiraita, klassikkokakkuja ja tartaletteja.

hotel Kempinski

hotel Kempinski

Ylimmällä vadilla tarjolla oli käsinvalmistettuja konvehteja, macaron-leivoksia ja suklaaseen kastettuja mansikoita. Näiden lisäksi erillisellä lautasella meille tuotiin vielä makeita piiraita marjatäytteellä ja kreppejä, jotka molemmat tarjoiltiin tuoreiden marjojen sekä kondensoidun maidon kera. 

hotel Kempinski

hotel kempinski


2 kommenttia:

 1. Oijoi, aivan ihania herkkuja moneen makuun. Upeat astiat ja kattaukset:-))
  Yritetään selvitä syksyn pimeydestä ja pysytään terveinä!! Kiitos kun poikkesit sivullani:-)) Hilkka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, tämä oli kyllä niin herkullinen matkamuistelu :)

   Poista